Dante182 pisze:Gdyby ktos byl zainteresowany to w sobote (20.08) bedzie spocik na parkingu C.H Sarni Stok w Bielsku. Godzina 16.
Ja byłem i polecam. Bardzo fajni ludzie
Jak dam rady to będę wpadał
Ogłoszenie parafialne
W Każdy czwartek od ok godz 20.00 pod cukrownią/stacją intermarche w Chybiu odbywa się spot wielomarkowy - Byłem i polecam. W ten czwartek się wybieram więc jakby ktoś chciał to zapraszam!
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Czesc wam, ogarniemy jakis spocik na pozegnanie roku ????. Wiem ze do sylwka jeszcze troche czasu ale jak zawsze zaraz bedzie swiateczna bieganina potem szybko zleci do sylwka i znowu nic nie wypali. ktos by sie pisał ??? miejsce i godzina do ustalenia
Jest pomysł wypozyczenia Racelogic'a na ten weekend, ewentualnie przyszly tydzien. Ktoś chciałby sprawdzic swoje autko? Koszt wypożyczenia to 30zl/doba. Co do miejsca pomiarów kwestia dogadania się, info pójdzie na PW.
Ja nie dam rady, bo mam studia w ten weekend, dlatego na Herculesa w piątek chcę jechać i w sobotę do południa się zbieram. Przyszły weekend idę na wesele dwudniowe, więc też ciężko, jedynie piątek jak coś . Dante182, a Ty nie lecisz z nami na Herculesa ?:P