TuningKingz - Hercules Tour 2017
No na herculesie fajne furki można spotkać, poza tym jak byłem rok temu no to co po niektórych ładnie ponosilo. Generalnie grille, pałowanie fur (np. 1000KM supra, która ma miotacza płomieni z rury), palenie gumy, przejazdy po okolicy bo są naprawdę fajne traski. Rok temu jedynie pogoda mi nie siadła jak byłem bo padało, moim zdaniem fajnie się tam wybrać w swojej większej grupie
Ale spot z objazdowka też spoko
Ale spot z objazdowka też spoko
Kurde pracuję do 17 Powiedzmy, że zbiorę się trochę wcześniej z pracy, ale to będzie 16:30, wpadnę do domu się ogarnąć i przebrać i koło 17 wyjazd, jeszcze moją bym musiał zgarnąć z Katowic, więc nie wiem czy się piszecie na reprezentacyjny przejazd przez miasto czy lecicie w Tychach prosto na Dąbrowę Górniczą . Pytanie jeszcze gdzie się spotykamy. Patrzyłem na prognozy pogody to trochę lipa bo zapowiadają jakieś burze na piątek, ale one się tak sprawdzają w tym roku, że nie ma chyba co się nimi na razie sugerować.
Kto bierze grilla ?
Kto bierze grilla ?
Dawać znać kto będzie jutro na Herculesie, dzisiaj było na co popatrzeć i z kim polatać po krętych drogach, jutro będzie tylko lepiej. Ja kimam na parkingu w samochodzie i jutro na pewno będę się tutaj kręcił jeszcze
No i po Herculesie, było lepiej niż rok temu, bawara się spisała, mimo że nie miała lekko Szkoda, że się nie udało zebrać ekipą większą, liczę że uda się nam w przyszłym roku lepiej zorganizować, bo naprawdę warto na tą imprezę. Będę miał czas, to pozrzucam fotki/filmy i coś wrzucę na forum
No i po Herculesie, było lepiej niż rok temu, bawara się spisała, mimo że nie miała lekko Szkoda, że się nie udało zebrać ekipą większą, liczę że uda się nam w przyszłym roku lepiej zorganizować, bo naprawdę warto na tą imprezę. Będę miał czas, to pozrzucam fotki/filmy i coś wrzucę na forum