jak wyglada sprawa z NOWINAMI?? bo jak dalej nic nie ma a mamy umowe spisana to powinnismy zrobic im awanture bo jakby nie bylo reklama wisiala caly czas
kisol pisze:piotrek byly fajne e30-stki w ///M ale jedna "zapsuta"bo koles wsadzil tam zwykle 2.8 i co z tego e mocniejsze jak juz nie M3
a silnik i te lusterka m style rekin na dachu, galka zmiany biegow mt2, tylna kanapa to 2 deski pokryte alkantara czy czyms takim i jakies fotele kubelkowe, to m3 jest fatalne, lepsza byla ta czerwona
kolebka ale nie pogardziłbyś taką 90% emką co ? brat był u gościa(Adama z pyskowic) jak prawie wrzucali jej te 2.8 i zhamowana była podobno na 235 KM po modach więc fajnie musi jezdzić jak dla mnie to m3 jest bomba a ze niema tam kilka szczegółów to bym sie nie przejmował jedynie co to bym z maski te badziewie zdjoł
kiedys w skarbimierzu byla czerwona 3 e30 z silnikiem z 3 ale e36 286 koni. Tamta byla odpicowana, wszytko skora obszyte itd.
Jestnawet w necie gdzies artykul jak koles ja odbudowywal
Killme pisze:kolebka ale nie pogardziłbyś taką 90% emką co ? brat był u gościa(Adama z pyskowic) jak prawie wrzucali jej te 2.8 i zhamowana była podobno na 235 KM po modach więc fajnie musi jezdzić jak dla mnie to m3 jest bomba a ze niema tam kilka szczegółów to bym sie nie przejmował jedynie co to bym z maski te badziewie zdjoł
Każdy sobie robi co sie mu podoba ale wedłóg mnie jak tam jest wsadzony silnik 2.8 i mimo tego ze jest szybsza to juz to nie jest M3 nawet w 10% 328 M pakiet.Wyżucic takie serduszko w takim rarytasie to jest grzechem pierwszy raz sie spotykam z takim tuningiem.
Killme pisze:kolebka ale nie pogardziłbyś taką 90% emką co ? brat był u gościa(Adama z pyskowic) jak prawie wrzucali jej te 2.8 i zhamowana była podobno na 235 KM po modach więc fajnie musi jezdzić jak dla mnie to m3 jest bomba a ze niema tam kilka szczegółów to bym sie nie przejmował jedynie co to bym z maski te badziewie zdjoł
masz racje nie pogardziłbym bo dostac e30 m3 to ciezka sprawa i bierze sie to co jest, ale jak bym ja mial to przywracałbym ja do oryginalu, wg mnie taki klasyk powinien zostac w oryginale
niezła imprezka mnie ominęła. Przyznam,iż klub dorównuje innym organizatorom ,którzy mają za sobą kilka krotne organizowanie takich imprez.Zawsze znajdą się tacy ,którym więcej lub mniej się podobało.Trudno wszystkim dogodzić, ale jest nauczka na przyszłość na co zwracać największą uwagę.Jeszcze raz żałuje , że nie mogłem uczestniczyć w zlocie.Usprawiedliwieniem są wakacje poza granicą, lecz godnie reprezentowałem nasz klub - Chorwaci strasznie lubią BMW ,kilku robiło sobie zdjęcie z autem i podziwiali reklamę naszego klubu( dla wtajemniczonych cała powierzchnia tylnej szyby auta)