Dni Jastrzębia 21.06.08
1.na paradzie wszyscy jedziemy slalomem
2.najlepiej 2-4 auta do pokazu wiezdzaja na płyte z mocnym wejsciem oczywiscie fajnie bym ich zapowiedzial zeby to zabrzmialo jak na zawołanie
3.przejazdzka dzieci chetnych w cabrio
4.moge powiedziec tez ze chetne osoby do zrobienia sobie zdjecia zapraszamy pod autka po pokazie
5.a na dzien dobry rzekne... " Dziekuje wszystkim za przybycje w glebi serca wiem ze jestescie tu dla nas a Bajm to dróga sprawa "
[ Dodano: Sro Cze 04, 2008 6:04 pm ]
ja mysle zeby przed pokazem wreczyc organizatorce ładne kwiaty za to ze nam dała okazje zaprezentowania
2.najlepiej 2-4 auta do pokazu wiezdzaja na płyte z mocnym wejsciem oczywiscie fajnie bym ich zapowiedzial zeby to zabrzmialo jak na zawołanie
3.przejazdzka dzieci chetnych w cabrio
4.moge powiedziec tez ze chetne osoby do zrobienia sobie zdjecia zapraszamy pod autka po pokazie
5.a na dzien dobry rzekne... " Dziekuje wszystkim za przybycje w glebi serca wiem ze jestescie tu dla nas a Bajm to dróga sprawa "
[ Dodano: Sro Cze 04, 2008 6:04 pm ]
ja mysle zeby przed pokazem wreczyc organizatorce ładne kwiaty za to ze nam dała okazje zaprezentowania
Ja widze to tak zawias. Na poczatku zapowiedź reklama itp. Potem Ci co pala ustawia sie w rzedzie, zawias bedzie zapowiadał kierowce i jego maszynę. Gościu będzie miał powiedzmy 1,5 mnuty na to co zechce. Potem palą wszystcy z tego rzędu. A potem właśnie tak jak ktoś tam pisał ustawić fury jak na spocie i prezentować je. W 30 minut to na bank będziemy mieli zapełnione. Ficek jutro będzie dzwonił do babki czy jest tak opcja, ale wydaje mi się że to nie będzie problem. Oni są otwarci na pomysły.
BTS NA PIERWSZYM MIEJSCY
BAJM TO TAKI SZCZEGÓŁ
(dodatke, że tak powiem)
BTS NA PIERWSZYM MIEJSCY
BAJM TO TAKI SZCZEGÓŁ
(dodatke, że tak powiem)