to ta http://bmwstory.pl/artykul.php?art=9niski7 pisze:kiedys w skarbimierzu byla czerwona 3 e30 z silnikiem z 3 ale e36 286 koni. Tamta byla odpicowana, wszytko skora obszyte itd.
Jestnawet w necie gdzies artykul jak koles ja odbudowywal
Wrażenie po Zlocie BMW Team Śląsk w Rydułtowach ;D
wsadzil parowke bo silniczek stoi w garazu na palecie hehehehe takiego cacka szkoda na codzien , a jak nie znasz wlasciciela to nie krytykuj , bo nie jestes w temacie - w przyszlym roku bedzie tam lezal silniczek 3,2 M , na to tez napiszesz ze zepsul to auto ??kisol pisze:piotrek byly fajne e30-stki w ///M ale jedna "zapsuta"bo koles wsadzil tam zwykle 2.8 i co z tego e mocniejsze jak juz nie M3
Obrazek
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Co orginał to orginał ja tam jestem za Kisolem@lfred pisze:wsadzil parowke bo silniczek stoi w garazu na palecie hehehehe takiego cacka szkoda na codzien , a jak nie znasz wlasciciela to nie krytykuj , bo nie jestes w temacie - w przyszlym roku bedzie tam lezal silniczek 3,2 M , na to tez napiszesz ze zepsul to auto ??kisol pisze:piotrek byly fajne e30-stki w ///M ale jedna "zapsuta"bo koles wsadzil tam zwykle 2.8 i co z tego e mocniejsze jak juz nie M3
Obrazek
A tak btw to az dobrze popatrzec na zdjecia i filmik
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
kazdy ma jak woli jeden jezdzi na oryginale a inny nie , mi jak padnie moj silnik napewno bede szukal 3,2 albo 4,4 , starego 3,5 nie oplaca sie remontowac a i klaczy troche przybedzie , najlepiej jest krytykowac , a kupcie takie auto i bedziecie wiedzieli jakie to sa wydatki , za m3 e30 w dobrym stanie trzeba dac minimum 10 tys euro , na nastepny wasz zlocik sciagne wam full oryginal , dominik z krotoszyna kupil w lutym za 54 tysiace zlociszy , tym napewno nie bedziecie zawiedzeni , na tym zlocie nie mogl byc bo wczasy mial ale za rok ,, zdjecie ponizej pierwsza po prawej.. a co do zlotu to naprawde na pierwszy raz to extra .