Dobra Panowie i panie to zróbmy może jakąś listę? żeby wszystko miało ręce i nogi i Reven wiedział na ile ludzi ma się przyszykować Więc mooże ja zacznę
Dobra panowie. Tak sobie gadamy z Tomkiem że trzeba coś ruszyć dziś. Więc dzisiaj na plusie w Rybniku o godz 19 spot. Tak żeby każdy zdążył wytrzeźwieć
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
ManiekCSL pisze:Ładna pogoda się zapowiada... prawdopodobnie na cały tydzień W takim razie Panowie, jemy obiad i idziemy czyścić nasze autka kto znajdzie czas
Wezmę aparacik i może wklei się jakieś foto z zachodem słońca oraz naszą umiłowaną marką
No i git
Ja pisałem do Germana i reszty ale nie wiem czy będą na forum żeby odczytać Jak ktoś ma numer to piszcie im sms'y