swobodna rozmowa na temat sierpniowego zlotu BTS
no ja juz jutro tzn dzisiaj pojade do Gliwic bo w piatek bedzie mial urlop az do srody. Wiem tylko na 100% ze bedzie naszym sponsorem. Zyczyl sobie tylko zeby przyjechalo kilka samochodow(tych najladniejszych) na otwarcie sklepu za ok 2-3 tyg zeby ludzie mogli sobie zobaczyc nasze autka. Nie chodzi mu o zlot bo parking tam jest na 20 samochodow. Tylko tak wystawic pare aut. Rozmawialem z nim na temat nagrod. Za bardzo nie wiem czego oczekiwac, ale zaproponowal mi kupon na darmowy serwis klimatyzacji, przeglad samochodu, czy jakies wymiany kol. Zapytam go o jakies narzedzia do samochodu albo jakies srodki do czyszczenia lub pielegnacji. Moze nawet jakis sprzet audio.
Tomi a dalo by sie zalatwic jeszcze jedna hamownie? Bo mysle ze moze byc tlok.
Tomi a dalo by sie zalatwic jeszcze jedna hamownie? Bo mysle ze moze byc tlok.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
-
- Zaawansowany forumowicz
Mogę zadzwonić do tego co ma hamownie tą zakładaną na koło ale wiesz potem będą się gryźli i wiesz jak to może być że ta jest lepsza a że tamta jest gorsza. Może zróbmy hamowanie od np 8.30 i zostańmy przy jednej. Poczekajmy do 30.07 koleś wróci z urlopu ja mu powiem żeby był z samego rana. Jak dalej będziemy myśleć o drugiej hamowni to zadzwonię do V-techu i zapytam kto w kraju kupował od nich hamownie na kółkach i się podzwoni za druga rolkową. Szczerze to nie chce tego cudaka na kółko zakładanego.
Krzysiu może zrób ankietę kto w ogóle z tego forum czy z klubowiczów już teraz pisze się na hamownię?? Może to nie będzie aż tak zatrważająca ilość. My sobie pohamujemy auta z rana a przyjezdni będą se hamowali podczas imprezy.
Krzysiu może zrób ankietę kto w ogóle z tego forum czy z klubowiczów już teraz pisze się na hamownię?? Może to nie będzie aż tak zatrważająca ilość. My sobie pohamujemy auta z rana a przyjezdni będą se hamowali podczas imprezy.
tomash, juz bylem w Gliwicach. Szkdoa ze wczesniej nie wiedzialem bo o tej godzinie juz mnie nie bylo w domu.
A wiec tak:
Kazdy uczestnik zlotu dostanie 30% rabatu na wszelkie uslugi serwisowe w Norauto.
Nagrody jakie nam zasponosruja tez zwiazane sa z serwisem, czyli:
-serwis klimatyzaji
-wymiana oleju z filtrami
-diagnostyka komputerowa
-wymiana opon z wywzaniem
Dodatkowo dostaniemy naklejki rozne i ramki na tablice rejestracyjne.
W zamian mamy przyjechac w sobote i niedziele po 4 auta i sie wystawic tam u nich. Najlepiej te najladniesze beemki nasze. Musimy tez wymyslic cos dla klientow Norauto tzn jakies konkursy czy cos w tym stylu. Mysle ze moge jechac JA, najlepiej Adam, Kolebka, s38 i jeszcze kilka ladnych autek. Swobi by sie przydal ze swoim 7er I jeszcze jakies ladne beemki. Tylko nie wiem kto by chcial. Ale to jest warunek ze nas zasponsoruja.
A wiec tak:
Kazdy uczestnik zlotu dostanie 30% rabatu na wszelkie uslugi serwisowe w Norauto.
Nagrody jakie nam zasponosruja tez zwiazane sa z serwisem, czyli:
-serwis klimatyzaji
-wymiana oleju z filtrami
-diagnostyka komputerowa
-wymiana opon z wywzaniem
Dodatkowo dostaniemy naklejki rozne i ramki na tablice rejestracyjne.
W zamian mamy przyjechac w sobote i niedziele po 4 auta i sie wystawic tam u nich. Najlepiej te najladniesze beemki nasze. Musimy tez wymyslic cos dla klientow Norauto tzn jakies konkursy czy cos w tym stylu. Mysle ze moge jechac JA, najlepiej Adam, Kolebka, s38 i jeszcze kilka ladnych autek. Swobi by sie przydal ze swoim 7er I jeszcze jakies ladne beemki. Tylko nie wiem kto by chcial. Ale to jest warunek ze nas zasponsoruja.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
takie male OT
do ludzi z Tychow jezdzi u Was BMW M6?
bo dzisiaj u wulkanizatora zagadal do mnie koles z E46 330i coupe (na sprzedaz z full opcja) i i posiada jeszcze porsche wlasnie M6 golfa najmocniejszego itp itd
zagadalem do niego zeby przyjechal M6 na zlota powiedzial ze spoko moze wpasc napoczatku niechcial bo mowi ze co miesiac zmienia opony
ale zachecilem go hamownia
ma moj numer jak cos to ma dzwonic
bo dzisiaj u wulkanizatora zagadal do mnie koles z E46 330i coupe (na sprzedaz z full opcja) i i posiada jeszcze porsche wlasnie M6 golfa najmocniejszego itp itd
zagadalem do niego zeby przyjechal M6 na zlota powiedzial ze spoko moze wpasc napoczatku niechcial bo mowi ze co miesiac zmienia opony
Jeśli chcecie to moge pogadać ale hamownia na kołach mają 3 sztuki .Krzys pisze: Tomi a dalo by sie zalatwic jeszcze jedna hamownie? Bo mysle ze moze byc tlok.
Tylko podstawowy warunek, żeby było sens z tego rodzaju hamownią potrzeba kawałka do rozbujania zeby pomiar był dokładny
Nie wiem czy ktoś reflektuje chyba ze przeoczyłęm czytając może być w pełni profesjonalny pokaz udzielania 1 pomocy pełen instruktarz nie jakieś klepania, żeby co kolwiek pokazać .
Moge też pomóć w czymś jesli będe mógł coś załątwić.
hmm... M6 ale na Tyskich blachach? dużo jeżdżę po mieście ale nie widziałemPrzygoda pisze:takie male OT
jak co to zgadaj do mnie na GG żeby nie robić tu OT