24.09.2011 Summer Cars Party 2011

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Wegrzol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Wegrzol »

krzchu ale nie o was chodzilo :P chodzilo mi na 1/4 mili :P
Moja Unitra to jest to, na osiedlu robi show
krzyq
Zaawansowany forumowicz

Post autor: krzyq »

aaaa wczesna pora to nie zrozumialem ;D
Ale impreza na +++ ogolnie :bmw:
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."

Obrazek
Awatar użytkownika
Wegrzol
Zaawansowany forumowicz

na zaje............biscie wielki plus:)
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Bylem na chwile odwiedzic was i zobaczyc co sie dzieje :)

Ogolnie impreza calkiem spoko + piwko z djmario ;p ...

Ale ... panowal straszny haos ... z kazdej strony jakas inna muzyka, nie dalo sie tego sluchac.

Najlepsze i tak bylo "Sejczento" brata wegrzola (jezeli sie nie myle) ;p

pozdro chlopaki i do nastepnego :)
przemo85
Zaawansowany forumowicz

Post autor: przemo85 »

bylo spoko bo znowu mi gebe przyjarało jak co zlot :P organizacja miala sporo niedociagniec no ale coz chyba ich to przerosło, muza zdecydowanie za glosno, moge powiedziec ze wieczorem bylo jeszcze gorzej, bo bylem prawie do konca :) dlatego tez nie mialem problemu z wyjazdem :P tej spinki z BURAKIEM nie widzialem bo latalem po calym lotnisku, co czuje do dzis po nogach :/ ogolnie imreza udana, ludzie git :br: pozdro dla BTS-u i do next :bmw:
BardzoMądryWybór ;)
Awatar użytkownika
Wegrzol
Zaawansowany forumowicz

Honik zgadza sie to młodego takze daje rady heheh a i wszystkich tam wygryzł i first place:)
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

wegrzol pisze:Honik zgadza sie to młodego takze daje rady heheh a i wszystkich tam wygryzł i first place:)
no raczej wszyscy byli pod wrażeniem, pozdrów młodego i powiedz że ma mi zafundowac nowe płuca bo te mam odbite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
FaTuM

Post autor: FaTuM »

łooooo najlepsza samochodowa impreza w tym roku ! byłem prawie do 21 wiec już do końca przy 13 stopniach niby zimno , ale człowiek sie bawił i tańcował to było gorąco :D Gadać nie umie , twarz spalona ,ale wszystko było warte przyjazdu ;)

K64 a Ty tam byłeś ? :DDD ja Cie kurna szukałem ehhh i dupa ....

przemo i jak hamownia poszła ??

Muzyczna była ok od 17 naprawde było już miło do ucha przed ciut za głośno ;)
Jakim wyjazdem sie martwicie godzina ? 2 ? ja o 21 jechałem chyba 80 km/h i nie zatrzymałem sie ani razu dopiero przy wyjezdzie na głowną droge ha :D

Dexter i djmario dzieki za robinie mi zdjęc z hostessami naprawde nazbierało sie tego dość ze 15 bedzie :DDD dużo i teraz mario nie cwaniakuj, bo mam na Ciebie haka :DDD jedno foto jak hostessy za dupe łapiesz !

Nakleił se człowiek głoda i już BTS głodowo jedzie nastepny zlot mam orange ! i zakaz kopiowania :DDD

niekolega od maria to naprawde szkoda ze przyszedlem pod koniec chętnie bym go posłuchał :DDD taki no FRAJER

Latający nasz domek to naprawde szczescie ze stalismy trochu ludu obok bramki ,bo mogło być ostro :O :O :O

Zaraz powrzucam fotki ,bo mam ich jakies 200 :) wybioreco nie co i wrzuce ;)

Pozdro i dzieki BTS za ZLOCIK ! jednym zdaniem .

Piękne kobiety , piękne samochody to wszystko co było potrzebne ;)
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

FaTuM pisze:Dexter i djmario dzieki za robinie mi zdjęc z hostessami naprawde nazbierało sie tego dość ze 15 bedzie dużo i teraz mario nie cwaniakuj, bo mam na Ciebie haka jedno foto jak hostessy za dupe łapiesz !
buahaha dawaj te foty , haka powiadasz :wink: zebym ja asa z rekawa nie wyciągnał :razz:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
kamcio19881
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kamcio19881 »

NIE ¯EBYM PODPUSZCZAŁ ALE NIE WIE¯E !! :p

[ Dodano: 25 Wrzesień 2011, 13:42 ]
AAA i NAJWA¯NIEJSZE DZIęKI MARIO ZA ZAŁATWIENIE WSZYSTKIEGO JAK NALE¯Y ZA ZAŁZAWIENIE BILETÓW I RESZTY :wink:
Awatar użytkownika
Dadeck
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dadeck »

gdzie sa w ogóle wyniki ogólne 1/4 mili ?
Obrazek
Juniorek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Juniorek »

Imprezka była przednia szkoda ze tak szybko sie musiałem zmyc :/
Dzięki Mario za bileciki :) ładnie to wszystko zorganizowałeś Fatum Ja nie miałem głoda :P wole CZESŁAWA :P pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

Ja byłem na chwilkę. Jak możecie się domyśleć, to tylko na chwilę i bez auta, ale zostałem miło przywitany... Wbijam, patrze - BTS, to idę, a tam jak nie trudno było się domyśleć, siedzi Mario roz.... na środku na leżaczku :) wbs na przywitanie wpadł i dalej w tany... reszty nie pamiętam ...

Na przyszły zlot będę już autem :) (chyba). Mario dzięki za "zadbanie" o mój wjazd, bo następnym razem by już Susek nie wjechał, nigdzie :P

Pozdro dla BTSu!

P.S. Tego pana djMario, co Ci kazał hajs cofać jak spotkam to pojadę z nim jak z ostatnią dzi... prostytutką :P Nie wiem jak wygląda, ale jak się dowiem... Bez przypału na forum.. Niech się kolega nie zdziwi jak go niebieska beta na pasach, na zielonym dla pieszego potrąci :P, a i jeszcze hajs będzie musiał oddawać za uszkodzenia :P
Obrazek
FaTuM

Post autor: FaTuM »

nie zebym sie śmiał , ale później już hasło zlotu było :D na byle pytanie prosta odpowiedz :D " moje 40 zł " :DDD
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

wbs pisze:

P.S. Tego pana djMario, co Ci kazał hajs cofać jak spotkam to pojadę z nim jak z ostatnią dzi... prostytutką :P Nie wiem jak wygląda, ale jak się dowiem... Bez przypału na forum.. Niech się kolega nie zdziwi jak go niebieska beta na pasach, na zielonym dla pieszego potrąci :P, a i jeszcze hajs będzie musiał oddawać za uszkodzenia :P
pomysl czasem zanim cos napiszesz , bo ręce mi opadają i pewnie nie tylko mi .. zachowoj sie jakos czy cokolwiek...bo padaka... sory za ot , ale walicie ogniem na forum zamiast od razu morde obic :zdziwko:
ODPOWIEDZ