24.09.2011 Summer Cars Party 2011
Bylem na chwile odwiedzic was i zobaczyc co sie dzieje
Ogolnie impreza calkiem spoko + piwko z djmario ;p ...
Ale ... panowal straszny haos ... z kazdej strony jakas inna muzyka, nie dalo sie tego sluchac.
Najlepsze i tak bylo "Sejczento" brata wegrzola (jezeli sie nie myle) ;p
pozdro chlopaki i do nastepnego
Ogolnie impreza calkiem spoko + piwko z djmario ;p ...
Ale ... panowal straszny haos ... z kazdej strony jakas inna muzyka, nie dalo sie tego sluchac.
Najlepsze i tak bylo "Sejczento" brata wegrzola (jezeli sie nie myle) ;p
pozdro chlopaki i do nastepnego
bylo spoko bo znowu mi gebe przyjarało jak co zlot organizacja miala sporo niedociagniec no ale coz chyba ich to przerosło, muza zdecydowanie za glosno, moge powiedziec ze wieczorem bylo jeszcze gorzej, bo bylem prawie do konca dlatego tez nie mialem problemu z wyjazdem tej spinki z BURAKIEM nie widzialem bo latalem po calym lotnisku, co czuje do dzis po nogach ogolnie imreza udana, ludzie git pozdro dla BTS-u i do next
BardzoMądryWybór
no raczej wszyscy byli pod wrażeniem, pozdrów młodego i powiedz że ma mi zafundowac nowe płuca bo te mam odbitewegrzol pisze:Honik zgadza sie to młodego takze daje rady heheh a i wszystkich tam wygryzł i first place:)
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
łooooo najlepsza samochodowa impreza w tym roku ! byłem prawie do 21 wiec już do końca przy 13 stopniach niby zimno , ale człowiek sie bawił i tańcował to było gorąco Gadać nie umie , twarz spalona ,ale wszystko było warte przyjazdu
K64 a Ty tam byłeś ? ja Cie kurna szukałem ehhh i dupa ....
przemo i jak hamownia poszła ??
Muzyczna była ok od 17 naprawde było już miło do ucha przed ciut za głośno
Jakim wyjazdem sie martwicie godzina ? 2 ? ja o 21 jechałem chyba 80 km/h i nie zatrzymałem sie ani razu dopiero przy wyjezdzie na głowną droge ha
Dexter i djmario dzieki za robinie mi zdjęc z hostessami naprawde nazbierało sie tego dość ze 15 bedzie dużo i teraz mario nie cwaniakuj, bo mam na Ciebie haka jedno foto jak hostessy za dupe łapiesz !
Nakleił se człowiek głoda i już BTS głodowo jedzie nastepny zlot mam orange ! i zakaz kopiowania
niekolega od maria to naprawde szkoda ze przyszedlem pod koniec chętnie bym go posłuchał taki no FRAJER
Latający nasz domek to naprawde szczescie ze stalismy trochu ludu obok bramki ,bo mogło być ostro :O :O :O
Zaraz powrzucam fotki ,bo mam ich jakies 200 wybioreco nie co i wrzuce
Pozdro i dzieki BTS za ZLOCIK ! jednym zdaniem .
Piękne kobiety , piękne samochody to wszystko co było potrzebne
K64 a Ty tam byłeś ? ja Cie kurna szukałem ehhh i dupa ....
przemo i jak hamownia poszła ??
Muzyczna była ok od 17 naprawde było już miło do ucha przed ciut za głośno
Jakim wyjazdem sie martwicie godzina ? 2 ? ja o 21 jechałem chyba 80 km/h i nie zatrzymałem sie ani razu dopiero przy wyjezdzie na głowną droge ha
Dexter i djmario dzieki za robinie mi zdjęc z hostessami naprawde nazbierało sie tego dość ze 15 bedzie dużo i teraz mario nie cwaniakuj, bo mam na Ciebie haka jedno foto jak hostessy za dupe łapiesz !
Nakleił se człowiek głoda i już BTS głodowo jedzie nastepny zlot mam orange ! i zakaz kopiowania
niekolega od maria to naprawde szkoda ze przyszedlem pod koniec chętnie bym go posłuchał taki no FRAJER
Latający nasz domek to naprawde szczescie ze stalismy trochu ludu obok bramki ,bo mogło być ostro :O :O :O
Zaraz powrzucam fotki ,bo mam ich jakies 200 wybioreco nie co i wrzuce
Pozdro i dzieki BTS za ZLOCIK ! jednym zdaniem .
Piękne kobiety , piękne samochody to wszystko co było potrzebne
buahaha dawaj te foty , haka powiadasz zebym ja asa z rekawa nie wyciągnałFaTuM pisze:Dexter i djmario dzieki za robinie mi zdjęc z hostessami naprawde nazbierało sie tego dość ze 15 bedzie dużo i teraz mario nie cwaniakuj, bo mam na Ciebie haka jedno foto jak hostessy za dupe łapiesz !
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
-
- Zaawansowany forumowicz
Ja byłem na chwilkę. Jak możecie się domyśleć, to tylko na chwilę i bez auta, ale zostałem miło przywitany... Wbijam, patrze - BTS, to idę, a tam jak nie trudno było się domyśleć, siedzi Mario roz.... na środku na leżaczku wbs na przywitanie wpadł i dalej w tany... reszty nie pamiętam ...
Na przyszły zlot będę już autem (chyba). Mario dzięki za "zadbanie" o mój wjazd, bo następnym razem by już Susek nie wjechał, nigdzie
Pozdro dla BTSu!
P.S. Tego pana djMario, co Ci kazał hajs cofać jak spotkam to pojadę z nim jak z ostatnią dzi... prostytutką Nie wiem jak wygląda, ale jak się dowiem... Bez przypału na forum.. Niech się kolega nie zdziwi jak go niebieska beta na pasach, na zielonym dla pieszego potrąci , a i jeszcze hajs będzie musiał oddawać za uszkodzenia
Na przyszły zlot będę już autem (chyba). Mario dzięki za "zadbanie" o mój wjazd, bo następnym razem by już Susek nie wjechał, nigdzie
Pozdro dla BTSu!
P.S. Tego pana djMario, co Ci kazał hajs cofać jak spotkam to pojadę z nim jak z ostatnią dzi... prostytutką Nie wiem jak wygląda, ale jak się dowiem... Bez przypału na forum.. Niech się kolega nie zdziwi jak go niebieska beta na pasach, na zielonym dla pieszego potrąci , a i jeszcze hajs będzie musiał oddawać za uszkodzenia
pomysl czasem zanim cos napiszesz , bo ręce mi opadają i pewnie nie tylko mi .. zachowoj sie jakos czy cokolwiek...bo padaka... sory za ot , ale walicie ogniem na forum zamiast od razu morde obicwbs pisze: