7-8 września 2013 Summer Cars Party 2013
Nie wiem czy zdążę na zbiórkę o 9 na Trzech Stawach, i moje pytanie jest takie czy jeżeli przyjadę spóźniony i powiem że chciałbym do Was dołączyć to będzie możliwość gdzieś stanąć z tyłu (jeżeli będzie oczywiście wolne miejsce, ale na mapie widać że dla bts-u sektor jest dość duży - chyba) by nie przeszkadzać i nie psuć wizerunku klubu
Aha. Bilet mam NIEklubowy.
Aha. Bilet mam NIEklubowy.
I Teraz każdy kto nie kupił biletu klubowego będzie głupio pytał czy może? Chłopie! Wyraźnie wszystko jest napisane kilka postów wyżej, jesteś kolejny który o to pyta chociaź już odpowiadaliśmy na te pytanie chyba z 5 razy.
PISZĘ TO KOLEJNY RAZ I OSTATNI. BĘDZIE MIEJSCE, BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ ZAPARKOWANIA W SEKTORZE KLUBOWYM, NIE BĘDZIE MIEJSCA NIE BĘDZIE MOŻLIWOŚCI STAĆ W SEKTORZE! Osoby które kupiły bilety klubowe mają PIERWSZEŃSTWO jeśli starczy miejsca będziemy dobierać
PISZĘ TO KOLEJNY RAZ I OSTATNI. BĘDZIE MIEJSCE, BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ ZAPARKOWANIA W SEKTORZE KLUBOWYM, NIE BĘDZIE MIEJSCA NIE BĘDZIE MOŻLIWOŚCI STAĆ W SEKTORZE! Osoby które kupiły bilety klubowe mają PIERWSZEŃSTWO jeśli starczy miejsca będziemy dobierać
Ja i Marszal zapewne też będziemy spać w samochodach więc PRIMO nie będziesz sam
Co do tych kartek za szybami, to żeby nie było wiochy, (nikogo nie obrażając !!! ) że ten ma zielonym albo białym markerem napisane, a druki cienkopisem różowym firmy Stabilo, zorganizuję (dzięki swobodnej drukarce w pracy ) 40 egzemplarzy wydrukowanych napisów BMW Team Śląsk
Myślę że będzie to bardziej czytelne
Ktoś zgłasza sprzeciw ?
Co do tych kartek za szybami, to żeby nie było wiochy, (nikogo nie obrażając !!! ) że ten ma zielonym albo białym markerem napisane, a druki cienkopisem różowym firmy Stabilo, zorganizuję (dzięki swobodnej drukarce w pracy ) 40 egzemplarzy wydrukowanych napisów BMW Team Śląsk
Myślę że będzie to bardziej czytelne
Ktoś zgłasza sprzeciw ?
Cupi, fajnie że wyszedłeś do nas z taką inicjatywą.
PRIMO, My też śpimy w aucie. U mnie to nie będzie jakiś szczyt wygody bo tylna kanapa nie jest składana, ale jakoś damy rade te 3-4 godzinki przelewitować.
Co do tego SCP to nie widzi mi się trochę odległość sektorów klubowych od reszty imprezy tzn, wystawcy aut które będą cały czas stały, jakieś budki z gratami do aut, mają blisko do toru wrak rejsu, 1/4, ogółem do wszystkiego. A my klubowicze, czyli połowa tego narodu co tam będzie, Ci co wystartują w jakiejś konkurencji, pojadą sprawdzić swój samochód, musimy ciś z buta przez całe lotnisko! masakra jakaś...Dali by to jakoś 50/50.
PRIMO, My też śpimy w aucie. U mnie to nie będzie jakiś szczyt wygody bo tylna kanapa nie jest składana, ale jakoś damy rade te 3-4 godzinki przelewitować.
Co do tego SCP to nie widzi mi się trochę odległość sektorów klubowych od reszty imprezy tzn, wystawcy aut które będą cały czas stały, jakieś budki z gratami do aut, mają blisko do toru wrak rejsu, 1/4, ogółem do wszystkiego. A my klubowicze, czyli połowa tego narodu co tam będzie, Ci co wystartują w jakiejś konkurencji, pojadą sprawdzić swój samochód, musimy ciś z buta przez całe lotnisko! masakra jakaś...Dali by to jakoś 50/50.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Świetny pomysł z tymi kartkami. Ja również będę spał w samochodzie. Jutro drobne przygotowanie do zlotu i też odliczam godziny
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
PRIMO pisze:Panowie i Panie !! Ci co wjada pierwsi na sektor !!
USTAWIAĆ SIE Z GŁOWA ŻEBY MOŻNA BYŁO W KAŻDEJ CHWILI WYJECHAĆ I TAK ŻEBY KAŻDY MIAŁ MIEJSCE !! W TAMTYM ROKU BYŁO TO TRAGICZNIE OGARNIETE PRZEZ PIERWSZE OSOBY KTÓRE WJECHAŁY !!
Primo tak jak pisałem wczesniej ustawmy sie w choinkę i będzie po problemiekazdy bedzie mógł wyjechac i wjjechac. W zeszłym roku to była tragedia