Wrażenie po Zlocie BMW Team Śląsk w Rydułtowach ;D
Jest pod wielkim wrazeniem!! Brawo BTS za organizacje, rowniez chcialem podziekowac za mile spedzony dzien. Najbardziej podobal mi sie koles z e30 touring i jego drifty szkoda, ze zlot sie juz skonczyl aaa wlasnie przy okazji poznalem wiekszosc klubowiczy, mam filmy i zdjecia, jak bede mial czas to powklejam jeszcze raz dzieki i pozdro
Dla mnie, jak już pisałem na forum BMW Klub Podbeskidzie, szczególnie miły zlot z powodów wiadomych
Bardzo udana impreza, pogoda i autka dopisały (o gustach właścicieli aut się nie dyskutuje, bo moja też całej masie osób nie podoba się).
Kilka drobnych niedociągnięć związanych z organizacją PIERWSZEGO zlotu :zabezpieczenie placu, brak koszy na śmieci,minimalnie lepsze nagłośnienie to jak wiadomo "choroby wieku dziecięcego", które się wyelminuje, a najwazniejsze, że autka dopisały i było bardzo miło.
Mam nadzieję ,że w przyszłym roku również spotkamy się na równie udanym, a nawet lepszym zlocie BTS.
Zresztą miałem okazję rozmawiać z niektórymi z Was i równe z Was ludziska są
Bardzo udana impreza, pogoda i autka dopisały (o gustach właścicieli aut się nie dyskutuje, bo moja też całej masie osób nie podoba się).
Kilka drobnych niedociągnięć związanych z organizacją PIERWSZEGO zlotu :zabezpieczenie placu, brak koszy na śmieci,minimalnie lepsze nagłośnienie to jak wiadomo "choroby wieku dziecięcego", które się wyelminuje, a najwazniejsze, że autka dopisały i było bardzo miło.
Mam nadzieję ,że w przyszłym roku również spotkamy się na równie udanym, a nawet lepszym zlocie BTS.
Zresztą miałem okazję rozmawiać z niektórymi z Was i równe z Was ludziska są
bylo zaje... jak na pierwszy raz impreza na profesionalnym poziomie. Oczywiscie Kisol dal pokaz on chyba bylby chory gdyby czegos nie porobil hehe najpierw laske by zaliczyl ale naszczescie spadla do rowu heh a potem powtorka z rozrywki jak na moje oko to do Kisola to byl za maly plac hehehehe...
SUPER IMPREZA !!! Jestem pod wielkim wrazeniem
PS. Fajnie bylo pogadac z starymi znajomymi z klubu => POZDRO dla wszystkich !!!
SUPER IMPREZA !!! Jestem pod wielkim wrazeniem
PS. Fajnie bylo pogadac z starymi znajomymi z klubu => POZDRO dla wszystkich !!!