Witajcie, panowie... Rzadko kiedy się udzielam na forum..ale to z powodu braku czasu i ciągłego siedzenia w garażu Kazdy wie że za tydzień jest Zlot w Rybniku, pewnie jak co roku z okolic Cieszyna bedzię zbiórka pod Samolotem, chciałem SIę dowiedzieć na którą godzinę ustawimy zbiórkę i pojedziemy razem do Rybnika. Kubuś Wierze w Ciebie że ogarniesz temat Pzdr
Ja proponuję 8:30 pod samolotem, poczekamy 15-20 minut na ewentualnych spoznialskich i wyjazd do Rybnika. Pasuje wszystkim ? Wpisywać się ile nas będzie
No w zeszłym roku trochę za spaliśmy, bo Podbeskidzie wyjezdzało z Bielska z pod Tesco i byli przed nami na miejscu, mój pomysł zgrać się z nimi zeby razem jakoś jechać, albo być przed nimi bo potem na miejscu trochę kolejka jest, żeby wjechać
Dante182 pisze:Bartolo1793, ktos pisal z podbeskidzia ze o 8 wyjezdzaja z Tesco. Jeszcze potwierdze info
W takim razie koło samolotu będą gdzieś o 8:20-30 jak pojadą defiladowo , może umówmy się o 8:15 przy samolocie poczekamy do 8:30 i pojedziemy ?? Jak to widzicie?
Ja plus 2 samochody jadę na 8 pod Tesco w Bielsku, czekamy tam do 8:30 bo ma dojechać ok. 8 (może więcej) samochodów i lecimy pod samolot na zbiórkę o 9:00.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Popieram. Uważam że to świetna okazja aby się spotkać w pełnym gronie;-)
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..