Kons18 i Krzyś przywiesc co mozecie do odbioru TV tylko ten chlopak od projektora jeszcze niewiadomo jak z nim bedzie bo okazuje sie ze jego dziewczyna ma jakos w tym czasie urodziny i niewie co wybrac
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
moze nieduzo, ale jakis jeden przedluzac lub dwa bede mial
Krzyś napisz tutaj albo na PW o ktorej i gdzie sie spotykamy w niedziele? bo zapewne musimy sie zjawic wczesniej
jesli ktos bedzie jechal od zor i zna droge na miejsce zlotu (ktos z klubowiczow) to niech da znac to sie dolacze
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Przygoda pisze:moze nieduzo, ale jakis jeden przedluzac lub dwa bede mial
Krzyś napisz tutaj albo na PW o ktorej i gdzie sie spotykamy w niedziele? bo zapewne musimy sie zjawic wczesniej
jesli ktos bedzie jechal od zor i zna droge na miejsce zlotu (ktos z klubowiczow) to niech da znac to sie dolacze
musze poszukac bo mam chyba 20 metrowy przedluzacz a moja propozycja jest taka zeby wszyscy organizatorzy ( oczywiscie ci ktorzy w miare blisko mieszkaja) zjawili sie juz w sobote o jakiejks ustalonej porze zeby obgadac w wszystkie szczegoly co do rozplanowania itd zeby wszystko bylo dopiete na ostatni guzik
Kuki pisze:no my sie spotykamy przed 8 pod McDonaldem i o 8 chcemy wyjechac bo w wodziu bedziemy auta myli
gdzie w wodziu chcecie auta myc?? jezeli liczycie na myjnie na stacjach to moze byc problem bo przewaznie w niedziele o tych godzinach jest wszedzie kolejka
to ja juz umytym i wypolerowanym przyjade autkiem
a jak chcecie jeszcze auta myc to troche pozno wyjezdzacie mysle ze tam na miejscu trzeba byc tak na 8:30 niewiem jak inni mysla
no tez mysle zeby pomiedzy 8 a 9 najpozniej tam byc bo duzo ludzi zacznie sie zjezdzac wczesniej jeszcze przed 10-ta zeby sie zalapac na dobre miejsca wiec musielibysmy byc wczesniej
polecam myjnie karcher na stacji shell w zorach dla tych ktorzy pojada A mysle ze na 8 trzeba bedzie juz tam sie pojawic zeby ustalic wszystko i sie poustawiac. Trzeba bedzie tez kogos wyznaczyc zeby jechac po auta do wodzislawia zeby zaprowadziic wszystkich na zlot.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE