Wrażenie po Zlocie BMW Team Śląsk w Rydułtowach ;D
-
- Małopiszący
Więc byłem na zlocie 1 organizowanym w naszym mieście ,głownie się nastawiłem na zrobienie relacji foto.. trzeba powiedzieć ,że jestem mile zaskoczony frekwencją która pojawiła sie na zlocie w Rydułtowach,bardzo fajne bestie a nie jakiś wiejski tuning to się bardzo ceni.Trzeba czekać na kolejny zlot i postarać się o parę detali w postaci np Hostess:) bo to naprawdę robi wrażenie jak dla mnie.Co więcej napisać..wszystko było pod kątem profesjonalnym i tak powinno zostać!! czekam na kolejny już chyba za rok:)
a tutaj foty:
www.flickr.com/photos/zbyszko666
więcej dostępnych na maila jak ktoś chce:)
a tutaj foty:
www.flickr.com/photos/zbyszko666
więcej dostępnych na maila jak ktoś chce:)
Kemas nastepnym razem przy przesuwaniu ludzi bedzie
1) informujemy
2) zdecydowane podejscie i na ostro wywalamy z miejsc niebezpiecznych
Robert Lesiu
akurat na wybieraniu najladniejszej beemki zlotu mnie niebylo i nawet dokladnie niewiem ktore auto wygralo, ale tutaj przyznam Ci racje ze ocena samochodow startujacych w tej konkurencji powinna byc oceniana w waskim gronie (np. z kazdego klubu po jednym przedstawicielu), ale z tego wnioski wyciagniemy i na nastepna impreze zmiany wprowadzimy (a moja ocene odnosnie Twojej ósemeczki znasz )
za wszystkie pozytywne opinie jak i uwagi dziekuje/my
1) informujemy
2) zdecydowane podejscie i na ostro wywalamy z miejsc niebezpiecznych
Robert Lesiu
akurat na wybieraniu najladniejszej beemki zlotu mnie niebylo i nawet dokladnie niewiem ktore auto wygralo, ale tutaj przyznam Ci racje ze ocena samochodow startujacych w tej konkurencji powinna byc oceniana w waskim gronie (np. z kazdego klubu po jednym przedstawicielu), ale z tego wnioski wyciagniemy i na nastepna impreze zmiany wprowadzimy (a moja ocene odnosnie Twojej ósemeczki znasz )
za wszystkie pozytywne opinie jak i uwagi dziekuje/my
w TVT jest juz reportaz !! nie mam linka heh jedynie to szukac w http://www.telewizjatvt.pl raport z dzisiaj
Było tyle konkursów,ale jeszcze tak dla ścisłości może wybierzemy najlepiej stjuninkowane auto zlotu?Było kilku kandydatów Wspominaliście coś o jakimś compakcie ,a szczerze to sobie nie przypominam Ma ktoś jakieś foto może?Może władze forum wkleją foty i zrobią głosowanie na w.w temat?
Przedni napęd jet dla...dziewczynek...
Kons18, chcialbys sie znalezc na miejscu takiego zwyciezcy? Ja bym nie chcial nikomu zrobic przykrosci a to ze byly to sporadyczne przypadki moze natchnie ich na to zeby wrocil jednak do seri ktora jest najlepsza Wiec juz skonczmy temat tego kto wygral na najladniejsze auto. Wiem ze zwyciezca dostal 11 glosow a dwa kolejne pojazdy mialy po 7 glosow
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Chodzi mi o to,że może to ich uświadomi że są na złej drodze?A co do wyboru najlepszego auta zlotu to nie mam pretensji i nie wiem kto ile głosów miał,tylko jak już wcześniej pisałem-nie było tę godzinke w Rydach i chciałem się dowiedzieć .Krzys pisze:Kons18, chcialbys sie znalezc na miejscu takiego zwyciezcy? Ja bym nie chcial nikomu zrobic przykrosci a to ze byly to sporadyczne przypadki moze natchnie ich na to zeby wrocil jednak do seri ktora jest najlepsza Wiec juz skonczmy temat tego kto wygral na najladniejsze auto. Wiem ze zwyciezca dostal 11 glosow a dwa kolejne pojazdy mialy po 7 glosow
Przedni napęd jet dla...dziewczynek...
tutaj popre krzysia, Kons nie obrazajmy siebie i innych, ludzie robią auta pod siebie, i najwaznejsze zeby to oni byli zadowoleni, wg mnie niech robia co chcą ja nie robie dla BMW i im Tuningu w żadnym wypadku zabraniać ani wyśmiewać nie będę, i chcialbym zeby takie tematy nie byly juz tutaj poruszane, tylko w odpowiednim dziale