Wrażenie po Zlocie BMW Team Śląsk w Rydułtowach ;D
a znasz to "szanuj auto wlasciciela to wlasciciel bedzie szanowal Ciebie" w zasadzie to pisales wyzej odemnie dlatego Ciebie wymieniłem, ale tyczy sie to tez innych, nie chce aby tak to sie zakonczylo, zeby ludzie sie obrazali czy zeby im sie przykro zrobiło. Takze ja tez juz sie nie wypowiadam.Kons18 pisze:No i OK Ja nikogo nie wyśmiewam ani się nie kłócę.¯al mi tylko tych aut.Tyle na ten temat z mojej strony.
Adas tyle co ci podalem przez gg to jest jak ktos cos pamieta niech wypisze niestety nie zachowaly sie wyniki, wszystko wyrzucone w ferworze sprzątania.
1 i 3 miejsca jestem pewny ale jak si enie myle to i co do 2 też masz rację )przymo pisze:jak dobrze pamiętam za najniższe:
1. Cocker
2. Franz3xxi
3. Dżodżo
[ Dodano: 25 Sierpień 2008, 22:42 ]
A mam pytanko o jakiej gazecie mówiłeś, ma sie jakis artykuł w Nowinach moze pojawic?? I jesli tak to Nowiny wychodza w środę czy jutro??
heheheheehe przykro to mi sie robi widzac takie auta , a poszanowania od takiego kolesia sorry ale nie chce , wlasnie auto swiadczy o wlascicielu nie wydaje wam sie???? a jak chlopak lubi laminaty niech sobie opla kupi hehe , i wlasnie jak taki czlowiek przeczyta co to o jego super aucie wypisuja moze wreszcie zrozumie ze nie tedy droga , i ma 2 wyjscia albo zmiana auta albo pozytywne myslenie i koniec wiesniackiego tuningu.. ktory naszej marce przynosi tylko wstyd..kolebka pisze:a znasz to "szanuj auto wlasciciela to wlasciciel bedzie szanowal Ciebie" w zasadzie to pisales wyzej odemnie dlatego Ciebie wymieniłem, ale tyczy sie to tez innych, nie chce aby tak to sie zakonczylo, zeby ludzie sie obrazali czy zeby im sie przykro zrobiło. Takze ja tez juz sie nie wypowiadam.Kons18 pisze:No i OK Ja nikogo nie wyśmiewam ani się nie kłócę.¯al mi tylko tych aut.Tyle na ten temat z mojej strony.
Cześć...
Zlocik pierwsza klasa, na kilku zlotach już byłem i jak na debiut to "wielki szacun" od DIABLO.
Przepraszam tylko, że najwięcej pyszczyłem nt. spotkania sobotniego a nie było mnie, ale nieoczekiwanie misiałem wyjechać w trasę i wróciłem w nocy przed zlotem. No cóż, będę musiał w inny sposób zapracować na to by zostać klubowiczem.
Jeszcze raz, gratuluje debiutu!!!
Diablo.
Zlocik pierwsza klasa, na kilku zlotach już byłem i jak na debiut to "wielki szacun" od DIABLO.
Przepraszam tylko, że najwięcej pyszczyłem nt. spotkania sobotniego a nie było mnie, ale nieoczekiwanie misiałem wyjechać w trasę i wróciłem w nocy przed zlotem. No cóż, będę musiał w inny sposób zapracować na to by zostać klubowiczem.
Jeszcze raz, gratuluje debiutu!!!
Diablo.
- marcinek84
- Małopiszący