I Zlot BMW TEAM SLASK 24.08.2008
-
- Małopiszący
Nie mam pojęcia kto to Valmont... (choć i tak pewnie nie uwierzysz)
Widzę, że admin rządzi! Usuwacie wszelkie posty które nie chwalą Waszej imprezy bądź klubu... Czyżbyście bali się krytyki?
Hasła w stylu
GRATULACJE - sami pracujecie na swoją opinię
P.S. nie jeżdżę Calibrą ani Golfem...
P.S.2 SUPER ¯E ROBICIE ZLOTY U NAS NA ŚL¡SKU... HURA! SUPER BO MO¯NA SOBIE PRZYJŚć POW¡HAć SPALON¡ GUMę I ZOBACZYć JAKI DRES TERAZ W MODZIE... - dopisałem to tylko żeby admin nie usunął mojego posta...
Widzę, że admin rządzi! Usuwacie wszelkie posty które nie chwalą Waszej imprezy bądź klubu... Czyżbyście bali się krytyki?
Hasła w stylu
Kuki pisze:olac kutafona
pięknie świadczą o Waszej społeczności fanów BMW... utwierdza mnie to jedynie w przekonaniu, że większość z Was pasuje do stereotypu czyli: bezmózgi dres lansujący się swoim wozem na każdym kroku, który potrafi jedynie przypalić gumę czy pocisnąć dwie paki na autostradzie... a szkoda bo bmw to takie piękne wozy...gromozur pisze:dajcie IP tego cwela
GRATULACJE - sami pracujecie na swoją opinię
P.S. nie jeżdżę Calibrą ani Golfem...
P.S.2 SUPER ¯E ROBICIE ZLOTY U NAS NA ŚL¡SKU... HURA! SUPER BO MO¯NA SOBIE PRZYJŚć POW¡HAć SPALON¡ GUMę I ZOBACZYć JAKI DRES TERAZ W MODZIE... - dopisałem to tylko żeby admin nie usunął mojego posta...
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
No to widac jak reprezentujesz siebie. Byłeś kiedyś na zlocieBMW ? Widziałeś kiedyś na zlocie BTS BMW dres ? byłeś kiedyś na zlocie BTS'u? Odpowiedz jest jedna, NIE ! wiec dlaczego wypisujesz pierdoły ? Jednym słowem widac zazdrosc w tym co piszesz gdybys byl normalny wiedzial bys co to kultura ito itd ale u Ciebie tego BRAK. Pozdrawiam i zapraszam na Zlot moze sie czegos nauczysz o nas.wiesniakirlz pisze:dowiedziałem się od kogoś znajomego, że w okolicy ma być tego typu impreza... jakoś tak się złożyło że dostałem też adres www.... zajrzałem z ciekawości...
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Otóż byłem na zlocie... widziałem tylko brak kultury i chęć pokazania kto jest większym cwaniakiem... chciałem sprawdzić czy może u Was jest choć ciut inaczej... chociażby na forum... ale póki co wszystko po staremu... tylko cwaniaki które stawiają siebie ponad wszystkich... wystarczą dwa zaczepne posty i wychodzi z Was prawdziwa natura dresów...
Tak się przechwalacie... zobaczymy jak to będzie na "zlocie"...
Mam nadzieję, że organizacyjnie macie zapięte na ostatni guzik bo z tego co wiem to kiepsko macie to załatwione np z policją...
Tak się przechwalacie... zobaczymy jak to będzie na "zlocie"...
Mam nadzieję, że organizacyjnie macie zapięte na ostatni guzik bo z tego co wiem to kiepsko macie to załatwione np z policją...