Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
witam
chcialem sie dowiedziec czy rozbieral ktos z was przedni fotel pasazera, ewentualnie moze da sie jakos inaczej naprawic/zalozyc linke ktora uchyla sie fotel?? bo nie wiem za bardzo jak sie do tego zabrac. najprawdopodobniej linka spadla z haczyka ale moze ktos z was juz takie cos mial i wie jak to naprawic
z gory dzieki
pozdro
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:54 przez Phazer, łącznie zmieniany 1 raz.
Jimmy czyli brat franza napewno wie jak to tam wyglada bo obszywa takie foteliki i cale rozbiera. Najlepiej sobie przedzwon do niego. Telefon jest w dziale uslugi.... a temat - obszywanie... Juz ktos pytal raz o rozbieranie foteli wiec poszukaj na forum.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
KeMaS pisze:apropo siedzienia od pasazera ma moze ktos ten chaczyk ktory sie pociaga siedzenie zeby uchylic??? bo mi sie urwalo
mi tez tak felernie ulecial ze nie szlo nic zrobic i musialem spawac .troche inaczej wyglada ale dziala
druga sprawa to mi skrzypi siedzenie pasazera wiec jak bedziecie wiedziec jak je rozebrac to chetnie poczytam