[Exx] Przedni fotel

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Phazer

[Exx] Przedni fotel

Post autor: Phazer »

witam
chcialem sie dowiedziec czy rozbieral ktos z was przedni fotel pasazera, ewentualnie moze da sie jakos inaczej naprawic/zalozyc linke ktora uchyla sie fotel?? bo nie wiem za bardzo jak sie do tego zabrac. najprawdopodobniej linka spadla z haczyka ale moze ktos z was juz takie cos mial i wie jak to naprawic :)
z gory dzieki
pozdro
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:54 przez Phazer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Jimmy czyli brat franza napewno wie jak to tam wyglada bo obszywa takie foteliki i cale rozbiera. Najlepiej sobie przedzwon do niego. Telefon jest w dziale uslugi.... a temat - obszywanie... Juz ktos pytal raz o rozbieranie foteli wiec poszukaj na forum.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
KeMaS

Post autor: KeMaS »

apropo siedzienia od pasazera ;) ma moze ktos ten chaczyk ktory sie pociaga siedzenie zeby uchylic??? bo mi sie urwalo :(
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

KeMaS pisze:apropo siedzienia od pasazera ;) ma moze ktos ten chaczyk ktory sie pociaga siedzenie zeby uchylic??? bo mi sie urwalo :(
mi tez tak felernie ulecial ze nie szlo nic zrobic i musialem spawac .troche inaczej wyglada ale dziala :D
druga sprawa to mi skrzypi siedzenie pasazera wiec jak bedziecie wiedziec jak je rozebrac to chetnie poczytam :D
KeMaS

Post autor: KeMaS »

hehe kisol no to tak nie pracoj na tym siedzeniu :) cieszko
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

haha wlasnie chyba za malo i to dlatego :D
ODPOWIEDZ