Witam
Założyłem nowe zawieszenie gwintowane w e46 oczywiście auto jest wyglebowane na maksa ale jest problem musiałem kupić nowe łączniki stabilizatora bo już stare były wymęczone ale się okazała że po takim obniżeniu są za długie od jakiego auta kupić, zamówiłem od e36 bo sa krótsze o jakieś 3 cm.
Tak za długie sie okazuja jak auto jest obnizone na maksa stabilizator zahacza o wahacz i jest za długi o jakies 4 cm moze nawet 5. chyba ze coś zle robie.
No niestety nie dostałe do zestawu tylko zawieszenie i klucz. Zamówiłem od e36 są krótsze o jakies 3-4cm. Jak nie beda dalej pasować to od czego muszę kupić?
Napisz do chłopaków z tuningshop24.pl u nas na forum i odpowiedzą ci jakie masz mieć łączniki ja do gwinta tat będę zamawiał bo moje mają gumę zniszczonę ale są krótrze od ori o kilka centów. I ty też musisz zakupić krótrze.
Co do łączników to na allegro są specjalne krótsze łączniki do e46 które to mają 160mm , ja osobiście dobrałem łączniki z jakiejś alfy które to mają 150 mm i są o połowę tańsze od tych z allegro.