Witam
Mam do was takie pytanko z racji że na wiosnę mam zamiar zrobić coś z felgami, zamiast malowania zainteresowała mnie hydrografika a dokładnie http://www.youtube.com/watch?v=4gqB_fcEnnE
Miał może ktoś z tym do czynienia, jestem ciekaw efektu i czy to jest takie łatwe..??
BÓG DAŁ NAM NOGI PO TO ABY DOJŚĆ TAM GDZIE NIE MOŻNA DOJECHAĆ NA GLEBIE
jest to u nas jeszcze trochę na zacofanym poziomie, w ameryce tym plasti dip oklejają całe auta i jest to świetna sprawa, tak że nie wiem jak u nas szczególnie ma się sprawa to takich wzorków ale możesz prubować:)
Hydrografika to nie jest PlastiDick.
Co do PlastiDicka to kumple z SNB Lodz maluja tym felgi, auta, co tylko zechcesz.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Dokładnie, plasti dip i hydro grafika to całkiem co innego. Jak chcesz coś pisać o zacofaniu to zorientuj się najpierw trochę bo nawet na nasze spoty przyjeżdża jedna e36 pomalowana w całości plasti dipem.
Co do hydrografiki to prędzej zaryzykowałbym zrobienie tym wewnętrznych listew ozdobnych, tylko sam nie wiem jaki wzór...
W którejś "Operacji Tuning" było na temat HG. Kpl felg nie wychodził jakoś strasznie drogo. A elementy wnętrza to ceny zaczynały się od 30zl chyba..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Jeżeli w Waszych głowach pojawił się projekt zmiany designu elementów w Waszym samochodzie , a można go zrealizować technologią hydrografiki to z przyjemnością Wam doradzimy i pomożemy w jego realizacji. Jeżeli macie jakieś pytania – zapraszamy do kontaktu: biuro@next-generation.pl, tel. 506809944.
Next-Generation, wykonujesz hydro ? mam do zrobienia nerki w carbon na początek . Jaka cena za same obramki ?
maniek bez stresu możesz zrobić hydro felg technika wytrzymała koleś miał golfa 2 i zrobione hydro fajnie to wyglądało nie pamiętam ile zapłacił ale po znajomości robił , normalnie na allegro cenią a fele chyba około 500zł
walek809 pisze:normalnie na allegro cenią a fele chyba około 500zł
To tyle kosztuje proszkowe pomaloanie r18! A wyzwalacz to koszt 30 zł plus folia 15 zł... Wieć jak za robociznę to trochę za dużo biorą tym bardziej ,że można samemu to zrobić..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
whucrew, pisze to co wiem dawno sie tym nie interesowałem . sama folia i płyny to nie wszystko trzeba fele przygotować . używane napewno nie są w idealnym stanie więc roboty trochę z tym jest pewnie . Teraz może coś taniej wykonują . Interesowałem sie tym jakieś dwa lata temu .
Wszytko można zrobić samemu zrobić ... naprawic : tv komputer pralkę i lodówkę oczywiście tylko jaki będzie efekt tej roboty
walek809 - sorry ale straciliśmy całą listę haseł i musieliśmy się odkopać. Teraz już będę na bieżąco. Co do nerek o które pytałeś - prześlij zdjęcie na: m.kemona@next-generation.pl albo na biuro@next-generation.pl. Wybierz sobie również wzór który Cię interesuje, większość z nich jest widoczna na stronie http://www.next-generation.pl/wzornik.
Gdybyś miał dodatkowe pytania to pisz śmiało. Chętnie doradzimy, odpowiemy, podpowiemy itp...
Pozdrawiam,
Marcin