[E36] G?osniki na pó?ce E36 Coupe

Problemy, porady oraz projekty sprzętu car-audio, PC-car.
Porady związane z alarmami, nawigacją i T V w samochodzie.
zawias

Post autor: zawias »

Witam co do glosnikow w tylniej polce mam dziwne oduczia , kupile Pohonocary 6 9 wybulilem za 380zl plus kabel 10 metrow ( tak na wszelki wypadek :D ) razy 8.70 daje nam to kwote razem 467zl :!: (chyba :roll: ) i myslalem szczerze mowiac ze za ta cene bedzie "lepiej" , choc nie jest najgorzej , ale fakt jest jeden , zaluje ze nie posluchalem kolegi ktory powiedzial ze Glosniki musza byc dobre na przodzie bo bagaznik w e36 nie wydoli powietrza i nie ebdzie dawal efektu

aaa zapomnialbym ze za adaptery do glosnikow dalem 60zl ! :twisted:
francik

Post autor: francik »

Tak szczerze to tez myslalem ze bedzie lepszy efekt ... ale to wina radia, zeby cos fajnie zagralo to potrzebny jest jakis pozadny wzmacniacz... jak sie dorobie takiego to napisze jakie sa efekty hehe
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja mam jakiegos starego kaseciaka a fajnie mi graja orginalne glosniczki Nokii :D jeszcze jakby radio fal nie gubilo to byloby git :D a tak musze kupic cos lepszego :/
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

franz3xxi pisze:ja mam jakiegos starego kaseciaka a fajnie mi graja orginalne glosniczki Nokii :D jeszcze jakby radio fal nie gubilo to byloby git :D a tak musze kupic cos lepszego :/
Ten sam problem mam... :/ orginalne glosniczki Nokii i do tego org. wzmacniacz i calkiem calkiem... :) :D tylko radio fale traci i szuszczy... :/ Antena w szybie...
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Tomek325i pisze:
franz3xxi pisze:ja mam jakiegos starego kaseciaka a fajnie mi graja orginalne glosniczki Nokii :D jeszcze jakby radio fal nie gubilo to byloby git :D a tak musze kupic cos lepszego :/
Ten sam problem mam... :/ orginalne glosniczki Nokii i do tego org. wzmacniacz i calkiem calkiem... :) :D tylko radio fale traci i szuszczy... :/ Antena w szybie...
ale to nie wina anteny... jak mialem Pioneera to bylo ok ale niestety sprzedalem i teraz jest lipa :P ale mam nadzieje ze cos kupie w najblizszym czasie :D :)
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Wiem ze to nie wina anteny... Radio jakies szwabskie i gowno traci fale... :/ A ja niestety nie predko bo kolo grudnia radio dobpiero bede mial... :/
zawias

to nie wina radia ze glosniki nie daja rady ... ja mam Pioneera DEh 2900 4x50 i daje rade potenciometr jest bodajze do 60stopni , i przy 50 to juz maks na te glosniki i gralyby cudnie gdyby w przodzie pojawily sie jakies syte HERTZY 16 :lol:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

zawias pisze:...i gralyby cudnie gdyby w przodzie pojawily sie jakies syte HERTZY 16 :lol:
dokladnie!! Potwierdzam ten fakt :D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Krzys pisze:
zawias pisze:...i gralyby cudnie gdyby w przodzie pojawily sie jakies syte HERTZY 16 :lol:
dokladnie!! Potwierdzam ten fakt :D
A co miales nie potwierdzic :?: Jak sam posiadasz 16cm w drzwiach... :P haha
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

no bo to jedyne dobre rozwiazanie. Dobry przod plus sub w bagazniku i muza ga jak ta lala :D Za te elipsy juz masz suba w bagazniku ktory zagra o niebo lepiej niz te 6x9. Do tego wzmak jakis nieduzy i poczatkujacy bedzie zadwolony ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

No ja zamias 6x9 kupilem 2x HERTZ Es 250 :) HEHE... Tylko nie mam wzmaka jeszcze i radia... Ale powoli dojde do tego...
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

no widzicie ;D a ja narazie zbieram na radio :D a po
Obrazek
zawias

dajcie link do konkretnych Hertzow zebym mogl je dac na przod chodzi o 16 w dobrej cenie :wink:
Tomek
Maniak forumowy

Dla mnie dobra cena za 16cm to HERTZ ESK...

http://www.allegro.pl/item213158774_her ... sprze.html

I takie tez kupie... W odpowiednim czasie... :)

A do Krzysia to HERTZ HSK i takie on ma zamontowane...

http://www.allegro.pl/item209943081_her ... ienie.html

Tylko ze jak dla mnie to cena nie ta... :/ Nie jestem az takim audiofilem jak on...
zawias

myslalem wlasnie o tych z 1 linka , dzieki z gory :twisted:
ODPOWIEDZ