Pytanie dla Administratorów i nie tylko ;p

Dotyczące forum i użytkowników
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

hahaha xD dzięki :P chcesz mnie wykruszyć ?:P czy mi się wydaje xD :bmw:
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

Łatysz pisze: chcesz mnie wykruszyć ?
Rób tak zebys nie musiał sie bac o swoj stołek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

drodzy forumowicze :) Procedura czyszczenia takich urzytkownikow miala miejsce w pazdzierniku badz listopadzie. Usunalem konta nieaktywne, oraz konta ktore nie logowaly sie od X czasu. Nie mozemy usunac urzytkownikow ktorzy loguja sie np raz na tydzien na 20min bo sa osoby ktore czytaja nasze forum. 60 dni bez logowania moze sie zdarzyc dlatego nie uznaje tego jako kryterium od razu do usuniecia.
Mala statystyka:
(w nawiasie liczby uzytkownikow)
(200) / (355)
Małoaktywnych
Którzy nie odwiedzili forum przez ostatnie 60 dni, z wyjątkiem użytkowników zarejestrowanych przez ostatnie 180 dni

(200) / (281)
Małopiszących
Którzy piszą mniej niż 1 post na 14 dni, z wyjątkiem użytkowników zarejestrowanych przez ostatnie 60 dni

(0)
Małoaktywnych, bez postów
Którzy nie napisali żadnego postu i nie logowali sie przez ostatnie 60 dni, z wyjątkiem użytkowników zarejestrowanych przez ostatnie 180 dni

(0)
Nieaktywnych
Nigdy nie zalogowanych, z wyjątkiem użytkowników zarejestrowanych przez ostatnie 60 dni

(0)
Bez postów

Tak wyglada to na stan od ostatniego kasowania do dzisiaj.
Podsumowujac:

Nie ma kogo usuwać ;
Z wyjątkiem użytkowników zarejestrowanych przez ostatnie 60 dni
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Kubok
Maniak forumowy

Post autor: Kubok »

Ja tylko wtrącę swoje 3 grosze ;p

Regulamin BTS § 1 :

1.
2.
...

7. Osoby które nie będą wykazywały aktywności na forum będą automatycznie usuwane po czasie od 3miesiecy.

Jest zapis, nalezy go stosowac :D

Sprawa nr 2 :

"Aktualna lista osób odpowiedzialnych za forum:

DAREX-Administrator
Krzyś-Administrator
Kolebka-Administrator
MIRAS-Prezes
Arass- Moderator
El-Diablo- Moderator
Przymo- Moderatotr
Swobi-Moderator
"
????????????????????????????????

Przydaloby sie czasem zerknac do regulaminu i uzupelnic dane :D :D
Paffcio

Post autor: Paffcio »

Pytanie do administratorow forum i moderatorow ...
Paffcio czy Tofik czy jak Cie tam zwa najlepiej na plakacie napiszcie, ze to PIERWSZY ZLOT BMW NA SWIECIE! :mrgreen: zabawni jestescie! :mrgreen: naprawde!, ale tacy jak Wy tez musza byc. Nie wiem czy myslicie, ze jestescie jacys lepsi czy co? W sumie to ''Wasz cyrk i Wasze malpy''. Pozdro
czy ten tekst nie jest obraza uzytkownika forum ?? bo za bardziej blache rzeczy userzy byli karani ostrzezeniami ... badzcie obiektywni jak juz "staracie" sie byc :bmw:

Pzdr dla szympansa z laminatem :mrgreen:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Paffcio, zacytuj co dokladnie jest obraza. Tofik czy Paffcio? Wydaje mi sie ze oba okreslenia prowadza do Ciebie. Chyba ze cytat z cyrkiem ale to wg mnie zadna obraza, tylko prosty cytat z jezyka polskiego.
gornik
Zaawansowany forumowicz

Post autor: gornik »

dobry mam taka mala sugestie chyba zbyt restrykcyjnie podchodzicie w wiekszosci do usuwania kont uzytkownikow forum
ja np nie znam wiekszosci klubowiczor nie jestem pasjonatem muzyki wiec na bank nie bede sie udzielal w dzialach muza kogo widzialem i gdzie itp a poczytac zawsze moge w dziale kupie sprzedam tez nie czesto pisze posty bo i po co skoro nie ma nic konkretnego co mogloby mnie zainteresowac ale sa rzeczy ciekawe dajcie czas i mysle ze pol roku ktore krzys dal jest w zupelnosci wystarczajace pozdro
Pablo

Post autor: Pablo »

gornik usuwane sa konta tlyko tych uzytkownikow ktorzy wogole sie nie loguja bo po co maja byc blokowane nazwy uzytkownika skoro ktos zalozyl konto cos rpzeczytal i juz sie nigdy wiecej nie pojaiwl??
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Armani
[Usunięty]
??
Obrazek
Pablo

Post autor: Pablo »

Krisstoff pisze:
Armani
[Usunięty]
??
To jest troszke inna sytuacja przyjdzie odpowiedni czas bedzie wszystko wyjasnione
Paffcio

Krzys pisze:Paffcio, zacytuj co dokladnie jest obraza. Tofik czy Paffcio? Wydaje mi sie ze oba okreslenia prowadza do Ciebie. Chyba ze cytat z cyrkiem ale to wg mnie zadna obraza, tylko prosty cytat z jezyka polskiego.
no jasne Krzys, tego sie spodziewalem :( jedni dostaja ost za to ze podwoili temat (z ZONE) a takie teksty sie przyjmuje ... szacun i :kolebka:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

wiec jesli sie spodziewales to zbedne pytanie. Ja nigdy nikogo nie dzielilem ale jak widac znowu przez ciebie jakis podzial na ZONE i reszte widze. Ja zawsze bylem neutralny i dla mnie takie cos o czym pisales jest dziwne.
Tu masz mini wskazowke ze slangu ;)
http://www.miejski.pl/slowo-nie+moje+ma ... 3%B3j+cyrk
Jesli sie poczules obrazony to osobiscie za Ariela Ciebie PRZEPRASZAM :oops:
Awatar użytkownika
DREE
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DREE »

Paffcio pisze:jedni dostaja ost za to ze podwoili temat (z ZONE)
daruj se...
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

Paffcio, ja tez za bardzo nic obraźliwego tu nie widzę i podtrzymam zdanie Krzysia, że jak coś uważasz nie tak z tymi zdaniami to napisz do Ariela, a tu Cie na sile nikt nie trzyma każdy do klubu zapisuje się według własnej woli a nie, że ktoś kogoś do tego zmusza. I uważam, że sprzeczanie nie ma tu sensu. Pozdrawiam
Paffcio

nie bylo tematu :bmw:
ODPOWIEDZ