zawias miał wypadek :(
Niech się trzyma i wraca do zdrowia. A co do babki to niech się nie da wrobić, że to jego wina. Jak nie ma świadków to teraz Twoja w tym głowa, bo on nie bardzo może, że jeśli są tam kamery na tym skrzyżowaniu to niech straż miejska udostępni nagranie policji, bądź sądowi. Mają taki obowiązek. Chłopak nie dość, że jest w nie za wesołym stanie to jeszcze głupia c*** chce go wrobić... By chociaż trochę skruchy okazała i się przyznała do winy... Poza tym na logikę... Zawias miał zielone i jakby jechała jego pasem to pewnie chłopak by jej celowo w dupę wjechał zamiast zmienić pas? Szkoda gadać z takimi niedzielnymi kierowcami... Zanim dopuszczą kogoś do nauki jazdy to powinni robić testy psychologiczne... A niektórym na debilizm:/
Zdrowiej zdrowiej powiedz tej pindz.. w sądzie że osobówką nie zawraca się jak tirem z naczepą pewnie gruba byłą zanim pomachała tą kierownicą to auto zaszło już na drugi pas
[ Dodano: 16 Marzec 2010, 07:40 ]
A jeszcze jak już wygrasz sprawę nie daj się wyruchać w pzu niech ci wypłacą za całość auta i złoma niech se wezmą Bo ja miałem podobny przypadek auto wziołem do siebie na plac a oni mi wypłacili połowe wartości
[ Dodano: 16 Marzec 2010, 07:40 ]
A jeszcze jak już wygrasz sprawę nie daj się wyruchać w pzu niech ci wypłacą za całość auta i złoma niech se wezmą Bo ja miałem podobny przypadek auto wziołem do siebie na plac a oni mi wypłacili połowe wartości
wiec tak , w szpitalu spedzilem ok. 10h .. na wszystkie badania zeszlo sporo czasu .. wyniki sa takie ze kolano jest stluczone klatka piersiowa stluczona , skręcone kręgi szyjne kręgosłupa , dolacze tez zawroty glowy ktore czasami daja sie we znaki ... w Piatek jade na komende w sosnowcu dowiedziec sie wszystkiego dzisiaj dzwonilem na komende zeby podali mi polise kobiety prowadzącej Forda Fieste ktora tak nieudolnie zawracała w zakazanym do tego manewru miejscu , na dodatek wypożyczonym autem .. Policjant z wydzialy kryminalnego powiedzial mi ze wszystko zalezy od moich obrazen i wtedy prawnik Policyjny stwierdzi czy wszc zynać wypadek jako przestepstwo wiec dla mnie to dobra wieść ponieważ wychodzi to wg. mnie na sprawidliwosc--wina BABY !!
[ Dodano: 17 Marzec 2010, 11:13 ]
tak to wyglada , zaznaczylem kierunek strzalkami w ktorym pokazuje Sygnalizacja swietlna nakaz jazdy , kobieta na strzalce na wprost zaczela zawracać i wbila od razu na moj prawy pas bez kierunku...
[ Dodano: 17 Marzec 2010, 11:13 ]
tak to wyglada , zaznaczylem kierunek strzalkami w ktorym pokazuje Sygnalizacja swietlna nakaz jazdy , kobieta na strzalce na wprost zaczela zawracać i wbila od razu na moj prawy pas bez kierunku...