jesli chodzi ci o sterownik wzmacniacza ktory wlacza i wylacza wzmacniacz to mozesz go zasta pic osobnym przyciskiem dzieki ktoremu bedziesz mogl wlanczac i wylanczac wzmacniacz kiedy tylko chesz ....poprostu podajesz na wejscie sterujace wzmacniaczem 12V i wzmacniacz dziala mialem tak zrobione w poprzednim aucie i bardzo dobrze sie spisywalo przynajmniej nie trzeba grzebac w ustawnieniach radia by wylaczyc wzmaniacz hehe
no mozesz podpiac wzmacniacz tez pod kabel do sterowania anteny elektrycznej .... a co do zalaczania wzmacniacza z ustawien to w sojim radiu zalazam wzmacnacz wybierajac odpowiednie opcje no ale co tam
a wiec do wzmacniacza dochodzi sterowanie 12v o,4A o ile pamietam. jedyny sposob to podpiac normalnie z akumulatora napiecie i musial by byc jakis wylacznik w kabinie zeby moza manualnie go wlanczac i wylanaczac. z anteny raczej niebardzoo ile dobrze mi sie zdaje do antenty idzie impuls ktory ja wyciaga a nie ciagle napiecie. wzmacniacz na tym raczej niepodziala. a jakie tam masz radio jesli moge zapytac??
Damiano sygnal do anteny jest ciagly czyli stale masz 12 V wiem bo juz to przerabialem wszystko he he ale najlepiej jest tak jak piszesz zrobic osobny wlacznik w kabinie ....
francik pisze:Damiano sygnal do anteny jest ciagly czyli stale masz 12 V wiem bo juz to przerabialem wszystko he he ale najlepiej jest tak jak piszesz zrobic osobny wlacznik w kabinie ....
aha ja przypuszczalem inaczej niemialem jakos okazji tego mierzyc ale jak to jest takie wyopasione radio "denver" to niewiadomo czy ma sterowanie antena