[E46] Rodzinne kombi by Tomek -> 320d -> 330d
Hmmmm Artur dzwięk napewno jest inny Nie pamiętam teraz dokładnie Twojego ale mój chyba aż tak nie ryczy Filmiku nie nagram - brak kamery
WilQ, skrzynia manual
Marko, wiadomo że e39 miało wielkiego kopa ale w momencie gdy potrzebuję oszczędne auto z przymusu jakoś na to nie patrzę Hehe, przy wyborze tego auta zdecydował silnik, zawieszenie które mimo 18" i obniżonego skoku jest bardzo komfortowe, buda - touring jest śliczny a na coupe 320d mnie nie stać no i wygląd ogólny
A co do benzynki to jak da radę wszystko ułożyć jak bym chciał to dokupię takową w przyszłym roku Ale to są plany....
WilQ, skrzynia manual
Marko, wiadomo że e39 miało wielkiego kopa ale w momencie gdy potrzebuję oszczędne auto z przymusu jakoś na to nie patrzę Hehe, przy wyborze tego auta zdecydował silnik, zawieszenie które mimo 18" i obniżonego skoku jest bardzo komfortowe, buda - touring jest śliczny a na coupe 320d mnie nie stać no i wygląd ogólny
A co do benzynki to jak da radę wszystko ułożyć jak bym chciał to dokupię takową w przyszłym roku Ale to są plany....
Tomek autko bardzo fajne no faktycznie szkoda ze nie 330d ale wiadomo jest duza róznica w cenie, a co do spalania to mój brat ma 320d a moja kobita 330d i moge zagwarantowac ze na trasie 330d spala tyle samo co 320d, zgadzam sie z kolega ze w spalaniu nie ma wielkiej różnicy, ale jest różnica w utrzymaniu, do 330d jest wszystko droższe.Przygoda pisze:ale byl temat odnosnie spalania 2.0d i 3.0d i roznica chlopaki pisalni ze jest minimalna
napisz co tam masz za wyposazenie i i fotki wnetrza by sie przydaly