[E46] sprawdzenie przez zakupem

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

jak bedziesz po kolejnych "ogledzinach" napisz co i jak z autkiem
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
daave

Post autor: daave »

coz w skrocie sie nie da tego opisac wiec tak :)

auto z komputera wyszlo ok (M-auto) ale jadac nim na 4 auto wchodzilo na ekonomizerze na 20 po osiagnieciu ok 2,5tys obr odczowalo sie spadek mocy i ekonomizer lecial do 17 wiec dla mnie dalej cos nie tak

na sciezce na stacji niby wszystko ok po czym w trakcie jazdy przy skrecie w lewe (tylko i wylaczeni) cos sie tluklo - tlumaczenie zbywcy ze to obraca sie gasnica w komorze kola zapasowego (smiech na sali)

zawieszenie: zrobili jak to okreslili u nich na wsi u mechanika i okazalo sie (mech z M-auto) ze gniazda sa 2 rozne, zle zalozone + lewa sprezyna obrocona o 90st

ogolna rozmowa ze zbywca - bardzo duza presja na zakup ze oni tyle km ze przyjechali ze stracili czas

final: odpuscilem bo zaczelo mi to smierdziec, po za tym na aucie inne numery niz na zdjeciach z aukcji i w papierach , ale sie juz nie chcialem denerowac i nie pytalem

podsumowanie: lewa strona robiona (dosc sporo szpalchli), nie pelna moc, cos sie tlucze w tylnim lewym kole przy skrecie w lewo, prawa galka kierownicza juz nie dlugo padnie
BRAK ZAKUPU dalesze poszukiwania
koszty: 100zl

pozdr maniakow :)
darcyn
Zaawansowany forumowicz

Post autor: darcyn »

tak jak myślałem. za bardzo sprzedająceu zależało.
aha, jakbyś miał coś do oglądania pod sosnowcem to pisz. jak będe po pracy i kobita nie wyda mi innych rozkazów to możemy oglądać. tylko uwaga. jestem hamski i ordynarny dla sprzedającego. jeśli ma lipe, albo będzie próbował mi cos wmówić to nie będzie to jego najlepszy dzień
ODPOWIEDZ