[E46] Rodzinne kombi by Tomek -> 320d -> 330d
- Przemek325
- Zaawansowany forumowicz
z tym ze touring jest zaraz po coupe najladniejszy to sie zgodze. Ale bardzo szkoda ze nie ma pyska po lifcie. Dobrze ze zderzaki sa z m pakietu bo tak by sie niczym nie wyrozniala sposrod reszty. Kolor najlsuszniejszy. Planuje tez taka kupic ale 330d no i po lifcie Ale kiedy to bedzie to nie wiem...
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Pysk po lifcie może będzie w przyszłym roku Na razie muszę ogarnąć to co jest... No i naprawić wczorajsze szkody Czyli wyklepać tylną klapę i kupić nowy M Pak z tyłu Bo było małe co nieco a wina przypisana miKrzys pisze:z tym ze touring jest zaraz po coupe najladniejszy to sie zgodze. Ale bardzo szkoda ze nie ma pyska po lifcie. Dobrze ze zderzaki sa z m pakietu bo tak by sie niczym nie wyrozniala sposrod reszty. Kolor najlsuszniejszy. Planuje tez taka kupic ale 330d no i po lifcie Ale kiedy to bedzie to nie wiem...
Ps. Sorka Przygoda ale "Twoi" niektórzy koledzy to frajerzy...
Tomek pisze:
Ps. Sorka Przygoda ale "Twoi" niektórzy koledzy to frajerzy...
ogarnij swoje wypowiedzi czasami albo daruj sobie takie teksty .. i nie nazywaj każdego Policjanta na śląsku czyimś kolegom
Ostatnio zmieniony 2010-03-27, 10:44 przez zawias, łącznie zmieniany 1 raz.
- mario.ch79
- Zaawansowany forumowicz
Tomek opisz co sie stalo ... skoro Tobie przypisali wine to musieli miec ku temu powody i tyle
a skoro wziales wine na siebie mimo ze nie Twoja wina to Ty jestes frajer ze tak to zalatwiles ... nie wiem jak sie sprawa skonczyla ale przypuszczam ze mandatem trzeba bylo nieprzyjmowac i sprawe do sadu oddac
a skoro wziales wine na siebie mimo ze nie Twoja wina to Ty jestes frajer ze tak to zalatwiles ... nie wiem jak sie sprawa skonczyla ale przypuszczam ze mandatem trzeba bylo nieprzyjmowac i sprawe do sadu oddac
Zawias, goń się papuciu jak czytać nie potrafisz
Hmmmm wyjeżdżałem z parkingu, patrzę w lustro koleś za mną na głównej uliczce pod marketem chce kręcić w moją stronę, ustąpiłem mu pierszeństwo po czym on ruszając zadławił auto i mu zgasło. No to ja sobie wyjechałem a on idiota odpalił i nie patrzał przed siebie po czym ruszył gwałtownie i w odległości 7m rozpędził się do takiej prędkości że mi skasował klapę i zderzak a sobie zderzak i maskę... Ale oni powiedzieli mi że moja wina bo on był w ruchu... Tłumaczyłem im że jak mógł być w ruchu skoro mu auto zgasło... No ale oni swoje wiedzieli
Już po wszystkim, nic nie zrobie
Hmmmm wyjeżdżałem z parkingu, patrzę w lustro koleś za mną na głównej uliczce pod marketem chce kręcić w moją stronę, ustąpiłem mu pierszeństwo po czym on ruszając zadławił auto i mu zgasło. No to ja sobie wyjechałem a on idiota odpalił i nie patrzał przed siebie po czym ruszył gwałtownie i w odległości 7m rozpędził się do takiej prędkości że mi skasował klapę i zderzak a sobie zderzak i maskę... Ale oni powiedzieli mi że moja wina bo on był w ruchu... Tłumaczyłem im że jak mógł być w ruchu skoro mu auto zgasło... No ale oni swoje wiedzieli
Już po wszystkim, nic nie zrobie