Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Wiem że sprawa tyczy się tylko dwu i pół litrówek ale co powiecie na 3.0 V8? Ja sądzę że to ciekawa opcja tyle ze mniej ekonomiczna. No i trudniej znaleźć autko z tym silnikiem.
Pabwel pisze:Wiem że sprawa tyczy się tylko dwu i pół litrówek ale co powiecie na 3.0 V8? Ja sądzę że to ciekawa opcja tyle ze mniej ekonomiczna. No i trudniej znaleźć autko z tym silnikiem.
Nie jest trudno znalezc aleterudno o manuala, spalanie duzo wieksze niz w 2.5 a jezeli ktos chce auto żwawe i powiedzmy ekonomiczne to 2.5 jest najlepszym rowiazaniembo i polatac sie da a spalanie przy normalnej jezdzie nie jest jakies kosmiczne
oto dokładnie mi chodzi że by było w miare ekonomiczne i miało M50B25 do którego moża by było coś dołożyć i jeździć na codzień a v8 to by mi potrfel zjadło ;P a przede wszystkim touring !! żeby fader miał dużo miejsca i żeby młodego zapakowac
Darkshine pisze:
Pali 10 l po miescie no ale przy eco jezdzie, przy normalej jezdzie ok12l , no a przy ostrej jezdzie od 12l w gore
Te 10 litrów to chyba w trasie
W e34 trzeba liczyc na spalanie w granicach 14-16 litrów w miescie
No dobra nie bede sie z fachowcami kłócił ,mi wychodzi spalanko ok 12-13 przy ciezkiej nodze , a na trasie 7l na 100km po gorach bo ostatnio byłem i sprawdzałem
Oczywiscie mowie o e36 w e34 moze byc wieksze spalanie
dzięki za opinie bardzo sie przydała nie tylko mi ale i dla kuzyna z czego on już podpisał umowe kupna myśle ze nie bawem znów taki ów papierek podpisze