[E46] 330cd by darcyn ;)
[E46] 330cd by darcyn ;)
No i jest!
po 530d i różnych próbach zdrady bmw jednak weszła spowrotem.
330cd 204KM 03/04r 6gang
Auto od kolegi-kolegi, w miare pewne...
w dniu zakupu była tafiona leciuteńko maska. maske założyłem drugą w identycnym kolorze, jeszce nie leży jak powinna ale na tym moje umiejętności zakończyły się. musze dać komuś żeby ją ustawił... oprócz tego usze ucelować drzwi pasażera w ori kolorze bo te były jeszce w niemcowni malowane. czujnik pokazuje identyczną grubość lakieru jak na reszcie auta. nie wiem co było... różnice w kolorze widać tylko patrząc z góry na nie... ale widać...
Auto niestety słabiutko wyposażone, w sumie nic czym się można pochwalić...
-sportowe fotele
-fabryczny zestaw głośno mówiacy na bluetooth
-szyberdach szyber był wyznacznikiem w moich poszukiwaniach
Co do planów to w tym sezonie nie zdąże nic zrobić, a plany zacne... (wirus, 18-19'', szyba) Myślałem na pakietem ale jakoś zaczyna mi się podobać to co jest. po drugie że tyle tych pakietów jezdzi że chyba przyjdzie moda na "zwykłe" zderzaki
po 530d i różnych próbach zdrady bmw jednak weszła spowrotem.
330cd 204KM 03/04r 6gang
Auto od kolegi-kolegi, w miare pewne...
w dniu zakupu była tafiona leciuteńko maska. maske założyłem drugą w identycnym kolorze, jeszce nie leży jak powinna ale na tym moje umiejętności zakończyły się. musze dać komuś żeby ją ustawił... oprócz tego usze ucelować drzwi pasażera w ori kolorze bo te były jeszce w niemcowni malowane. czujnik pokazuje identyczną grubość lakieru jak na reszcie auta. nie wiem co było... różnice w kolorze widać tylko patrząc z góry na nie... ale widać...
Auto niestety słabiutko wyposażone, w sumie nic czym się można pochwalić...
-sportowe fotele
-fabryczny zestaw głośno mówiacy na bluetooth
-szyberdach szyber był wyznacznikiem w moich poszukiwaniach
Co do planów to w tym sezonie nie zdąże nic zrobić, a plany zacne... (wirus, 18-19'', szyba) Myślałem na pakietem ale jakoś zaczyna mi się podobać to co jest. po drugie że tyle tych pakietów jezdzi że chyba przyjdzie moda na "zwykłe" zderzaki
Ostatnio zmieniony 2010-04-04, 22:19 przez darcyn, łącznie zmieniany 3 razy.