[E36] E36 by FaTuM

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
FaTuM

Post autor: FaTuM »

jak gruba jest ta oslona ?

2mm :) myślę , że z powodu tej osłonki nie będę jak huśtawka.

Napewno napisze jak się sprawuje.

Mam nadzieje , że wystarczy spokojnie jest dojść solidna już pomalowałem hameraid .

Co do halogenów hmm muszę robić całą nową instalację i od środka poprostu niemam nić zeby podpiąć od zera :( chce , ale niema na to czasu narazie.

Fele kombinuje 17' Cos ala Hartge z rantem 8'' i -60-40 już mam tez na oku teraz tylko czekam na jakieś info od właścicieli :) Mam nadzieje , że do końca marca ogarnę się solidnie i zaskoczę jakimś miłym El Compi :bmw: Mam nadzieje , że przygarniecie mnie do BMW TEAM ŚL¡SK :D i wioski chyba nie robię :bmw: Zakupiłem jeszcze dymione kierunki i żarówki chrom na kierunek.

Może uda mi się pokazać każdemu kto twierdzi , że compact to tylko nie wypał , że można z niego zrobić coś dobrego :bmw: najważniejsze , że zapał mam duży :) Chodź zawsze mnie boli to , że to tak mały silnik , ale i tak marze o jakims 328 albo E46 . Pożyjemy zoabczymy.
idzi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: idzi »

Z compacta da sie zrobic bardz ofajne autko... Ale ja i tak bym tam wsadził 10 cali i na ziemie konkretna Mpak . Troche wnetrze mi sie nie podoba takie troche kolorkowe jak seicento. Zdaza mi sie jezdzic kompaktem tez i jak bym go miał w swoich rekach moja stal by tam przelazła hehe. Gratki za wybor furki. ;)
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

no no no :D plany są widzę konkretne. Ładnie odpicować i śmigać w końcu to BMW :D Podoba mi się :)
FaTuM

I kolejna najważniejsza zmiana oto co dziś kupiłem :bmw: :bmw:

Obrazek

Nie powiem , że potrzebna jej dobra polerka ranta . Opony spokojnie na 2 sezony 225/45 Dunlop Sport nie miałem styczności z tą oponą , ale miejmy nadzieje, że będzie ok.

+ FK sprężyny -60-40 Wszystko zamierzam w tym tygodniu założyć i ta osłonę pod silnik pomalować zaciski na czarno i zrobić hamulce z przodu.
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Mam te same alumki u siebie w e46 :D zacnie się prezentuja :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

no na tym kole i glebie bedzie ciekawie :bmw:
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

rondell 0058 to jedna z moich ulubionych felg :) Mialem takie same kiedys...
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
ZAJĄC

Post autor: ZAJĄC »

Śliczne felgi ;) wrzucaj fotki jak będą na aucie :bmw:
FaTuM

Oto kilka fotek z dnia wymiany felg Tył już leży -40 przodu nie zrobiłem , bo klucz uleciał nieszczęście,ale pójdzie jak najszybciej -60 i wrzóce także foto , w tej chwili lezy na ori z jednym uciętym zwojem tył FK -40 :) :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

dalej wysoko .. mogles upitolić 3 zwoje :mrgreen: felga hm kwestia gustu.. mi sie nie podoba..
FaTuM

Zawias dla mnie ucinanie zwojów to druciarstwo ... czy ja pisałem , że coś ucinałem powiedziałem , że mam springi FK -60 na przód , ale złamałem klucz i musze poczekac czytać panowie z uwagą ;)
Czorny
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Czorny »

[quote="FaTuM"]w tej chwili lezy na ori z jednym uciętym zwojem tył FK -40 :) :

a to kto napisał ? chyba że nie czytam ze zrozumieniem :razz:
FaTuM

Nie rozumiemy się wszyscy :D Napisałem , że stoi na ori z 1 ucietym zwojem , bo złamałem klucz i musze kupić :P A wy ze mam upitolić jeszcze 3 zwoje :P Jak??? :D jak nima klucza ;p spokojnie w tym togodniu poleci -60 bez obaw ;)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

FaTuM, czy zalamales klucz czy nie to napisales ze masz jeden uciety zwoj. Pisze czarno na bialym. Co ma klucz do zwoju? Chyba ze masz teraz uciete zwoje i chcesz mienic zawias. Nie czaje ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
FaTuM

Chyba ze masz teraz uciete zwoje i chcesz mienic zawias
Brawo :D 1 zwój uciąłem przed zimą :D
Zablokowany