jako że już mamy fajna pogode to proponuje zrobic fajnego spota z mozliwoscia scigania sie na gokartach. Jesli ilosc osob chetnych byla by odpowiednia to mysle ze nie bylo by problemu zeby wynajac sobie taki tor w jakis tam dzien o okreslonej porze. Mam nadzieje ze nasze kobiety tez chetnie beda sie scigaly ( nie tylko przed tv na NFS ). Mozna by to zrobic w tym miesiacu. Tor jest fajny, juz kiedys tam sie scigalismy. Wiem ze normalnie 6min jazdy kosztuje 15zl no i trzeba miec licencje (mozna tam nabyc), ale mysle ze mozna to jakos z nimi zalatwic jesli wieksza grupa by wpadla.
Krzyś wyprzedziłeś mnie z pomysłem Warszowice polecam każdemu kto lubi się wyszaleć. Wcześniej gokarty były na butle z gazem a teraz są na benzynke i na prawdę zapie...(dają rade). Cena 15 zł za 6min (wcale to nie jest mało- rączki bolą) ale jak się zbierze większa ekipa to mam nadziej że będzie jakaś zniżka.
24 mi odpowiada 25 kwi. na 14 do roboty to lipa.
Krzyś dowiedz się czy można zrobić rezerwacie na daną godz. i czy przy większej ilości osób będzie jakaś zniżka
Kiedy Wyścigi Zawładną Twoim życiem, żyjesz Już Tylko Od Startu Do Startu
ten weekend co podaliscie odpada bo bede na 99% pracowal na pozne popoludnie nocka ... a do tego w jeden z tych dni bede mial turniej pilkarski wyjazdowy na jeden dzien z roboty
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Marcin pisze:Jaką licencję???
¯eby pojeździć tym dwusuwem między oponami???
Musisz się zapoznać z regulaminem jaki panuje na torze a dokładniej to chodzi o kolory flag (co one oznaczają), przeczytasz 2 razy i wykupujesz licencję za 5zł
Ogólnie to taka ściema z tą licencją ja nie mam a jeżdżę
Kiedy Wyścigi Zawładną Twoim życiem, żyjesz Już Tylko Od Startu Do Startu