kombinowales cos ze zderzakiem czy to laminat? Tak jakos mi sie rzucila ta listwa zderzaka i wydaje mi sie ze powinna tam byc taka w calosci. Chyba ze masz z drugiej strony dziure na hak.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Piękna sprawa to BRA, mi też się podoba, choć na czarnym nie byłoby takiego efektu, nawet sam sprawdzałem ile kosztuje BRA do mojego E46, ale tak jak pisałem czarny nie pasuje. Super fura.
Zderzak to laminat taki wymysl poprzedniego wlasciciela (nie zmienie puki mloda buma jezdzi ) , ale powoli przymierzam sie do ogarniecia budy i wtedy wymienie go razem z progami na ///M.
Chce maznac cala bude i nie wiem czy zostawic kolor tak jak jest czy moze cos innego .
W gre wchodza 4kolory: -tak jak jest Dakar Gelb (czarny dach)
-bialy ( -----//----- )
-grafitowy ( -----//----- )
-czarny
Ostatnio zmieniony 2010-04-11, 10:46 przez M E R O, łącznie zmieniany 6 razy.
Odswierzenie wogole nie wchodzi w gre .
Tak jak mowilem jest kilka rzeczy do ogarniecia w budzie; miedzy innymi ten nieszczesny zderzak, progi no i tylne nadkola. Najlepszym sposobem bedzie mazniecie calego autka a zamiast bawic sie w dobieranie koloru i cieniowanie lepiej troche doplacic i cale prysnac.
Tylko ,ze jak juz mam cale malowac to wpadl mi do glowy pomysl ze zmiana koloru.
to pomaluj na ten sam kolor ... jak bra zostaje to najlepiej bedzie sie prezentowac na żółtym kolorze auta a do tego czarnych dach i tak bym to tak widzial ... po za tym na kilichu masz jakis tan numer koloru wiec po tym numerze niech dobiora i tak jak pisalem czarny dach nic wiecej niekombinuj
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i