Krzys pisze:mysle ze jazda o kase jest troche bez sensu. Ktos moze powiedziec ze mial slabszego gokarta Tak do frajdy mozna zrobic zawody Moze ktos nawet stac ze stoperem i liczyc jakies czasy i pozniej finalowy wycig
Ze stoperem to nie ma sesu tam sie licza setne sekundy,króre stoperem nie zmierzysz,W Czechach jest fotokomórka, masz mierzone każde okrążenie, na koncu dostajesz wydruk, nawet jest srednia prędkosc.
nie no na gokarty nie musisz mieć prawka w życiu o takim czymś bynajmniej nie słyszałem nawet mój brat w wieku 11 lat jeździł więc wątpię by było jakieś ograniczenie wiekowe ;p
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Ja też tak myślę... Tylko... Moi rodzice można powiedzieć to trochę taki oldschool i patrzą na wszystko trochę inaczej... Ale postaram się tam być. Po za tym, gdybym mógł jechać to czy znalazło by się u kogoś jedno miejsce, bo tata oddał samochód do naprawy i szybko z niej nie powróci i raczej nie mam z kim jechać...
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
jest sobota a na liczniku 7 osob. Mysle ze odpuszczamy rezerwacje bo to nie ma sensu. Przykro mi ze tak male zainteresowanie. Mozemy jechac na wlasna reke i poczekac w kolejce.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE