[E46] montaz nawigacji
[E46] montaz nawigacji
siemacie mam pytanie czy ktos juz probowal montowac przenosna navi na stale ?? tzn wbudowac ja w deske rozdzielcza??posiadam fabryczne radio bme business cd i jestem ciekawy jak wygladalby demontaz calego panela i wstawienie tam navi??robil to juz ktos??sa z tym jakies trudnosci i jakie sa ewentualne koszta i jak pozniej z ewntualnym serwisem?? pozdro 600
Ostatnio zmieniony 2010-06-07, 11:14 przez gornik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli już chcesz demontować, zmieniać, rozbebeszać i na
nowo budować to pomyśl nad CarPC.
Za 2,5 koła możesz już mieć navi, muzę, jakieś filmy i inne dokumenty i wszystko to
na dotykowym monitorze.
Jest tu kilku (chyba dwóch) maniaków, którzy Ci podpowiedzą co, jak i za ile...
Poszukaj
nowo budować to pomyśl nad CarPC.
Za 2,5 koła możesz już mieć navi, muzę, jakieś filmy i inne dokumenty i wszystko to
na dotykowym monitorze.
Jest tu kilku (chyba dwóch) maniaków, którzy Ci podpowiedzą co, jak i za ile...
Poszukaj
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak chcesz miec ory nawigacje to duze koszta sa musisz miec cała wiazke kabli itp
jak juz tutaj wspomniano mozesz zainwestowac jak kolega El Diablo, napisał dynavin do e46 lub z mojej strony proponoje CAR PC.
Jak masz czas poczytaj temat od maria (multimedialne bmw ) lub wejdz na nasze forum : www.mp3car.pl i tam w naszych projektach mozesz zobaczyc co idzie a czego nie idzie
pozdrawiam
jak juz tutaj wspomniano mozesz zainwestowac jak kolega El Diablo, napisał dynavin do e46 lub z mojej strony proponoje CAR PC.
Jak masz czas poczytaj temat od maria (multimedialne bmw ) lub wejdz na nasze forum : www.mp3car.pl i tam w naszych projektach mozesz zobaczyc co idzie a czego nie idzie
pozdrawiam