Wyjazd Klubowy:D

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
adamwsb

Post autor: adamwsb »

no oczywiscie ze sa mile widziane :D ja bardzo chetnie bym sie gdzies wybral, trzeba zrobic liste osob ktore by chcialy jechac do konca lipca i 1 sierpnia sie zadzwoni i zarezerwuje jakies domki na 2 dni :Da gdzie to jest sprawa do dogadania. Polecam oLZE! ostatnio tam bylem wieczorem i zabawa super :D Muzyka, woda, plaza :)
Kriso

Post autor: Kriso »

KARoLA BMW pisze:a czy dziewczyny tez sa mile widzaine :?: :?:
Jak Najbardziej:D:D Jestem za i kazdy pewnie tez duzo dziewczyn:P:P heheh Zapraszam Serdecznie!!
KAROLA BMW

Post autor: KAROLA BMW »

aha.chcialabym jechac z wami no ale nie mam jak auta brak,prawa jazdy tez nie mam :( :( .Chyba ze ktos zabierze mnie ze soba :)
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

mozna by bylo pomysl adama mi sie podoba blisko i fajnie no i dziewczyny maja byc nie :D
adamwsb

KARoLA BMW pisze:aha.chcialabym jechac z wami no ale nie mam jak auta brak,prawa jazdy tez nie mam :( :( .Chyba ze ktos zabierze mnie ze soba :)
dojedz w nasze okolice to cie zabierzemy :D
Kriso

KARoLA BMW pisze:aha.chcialabym jechac z wami no ale nie mam jak auta brak,prawa jazdy tez nie mam :( :( .Chyba ze ktos zabierze mnie ze soba :)
Ja cie zabiore:P:P ale musisz dojechac troche do mnie bo mamk kawalek do ciebie:P
KAROLA BMW

Post autor: KAROLA BMW »

to ja moge pzryjechac do Rybnika :) moze sie zgadac gdzie dokladnie sie spotkamy:) :)
Ficek

Post autor: Ficek »

Jestem za oLZA :D a co do terminu ? Stawiamy jakas konkretna date ??
adamwsb

;)

Dodane po 39 sekundach:

na razie trzeba ludzi zebrac, ja sie we wtorek zorientuje co i jak tam dokladnie z domkami wyglada itp :)
Kriso

adamwsb pisze:;)

Dodane po 39 sekundach:

na razie trzeba ludzi zebrac, ja sie we wtorek zorientuje co i jak tam dokladnie z domkami wyglada itp :)
No domki beda wolne na sierpien!!
adamwsb

no to super ale i tak we wtorek tam pojade sie popytac :)
Kriso

Widze ze temat ruszyl:) mam nadzieje ze wypali nasz wyjazd mozemy nawed zaprosic jakis klub np podbeskidzie chlopaki umieja sie tez zgrac:) zawsze razniej:P

poprawilem twoje bledy :) - adamwsb
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

No ciekawa propozycja... :D Sam bym sie chetnie wybral... Tylko jeszcze nie wiem jak z kasa stoje... :) :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

najlepiej w polowie sierpnia tak :D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja 11 sierpnia odpadam :P i 18 tez ale w inne dni to mi pasuje :D :P :oops:
Obrazek
Zablokowany