STRAJK - ceny paliw
STRAJK - ceny paliw
Znalazłem na innym forum
STRAJK OGÓLNOPOLSKI ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Proponuje ogólnopolski strajk przeciwko wysokim cenom paliwa w każdym mieście wojewódzkim!! Kierowcy o danej godzinie zaczną tankować na najbardziej obleganych stacjach na co dzień małe ilości paliwa (1 litr). Tak jak strajkują we Francji czy Włoszech!! Strajk odbędzie się 24 kwietnia o godzinie 10.00 w całej Polsce!! Proszę o POWIELANIE tej informacji na innych portalach (metoda kopiuj-wklej) i wśród znajomych!! I proszę nie pisać, że "ja mam diesla czy gaz i mi mało pali", Każdy na tym zyska bo od cen paliwa zależą ceny w sklepach!! To musi się udać jeśli się zjednoczymy i przeciwstawimy się temu systemowi!! Kto jest za proszę się wpisywać!!
PROSZę O POWIELANIE TEGO
Proponuje ogólnopolski strajk przeciwko wysokim cenom paliwa w każdym mieście wojewódzkim!! Kierowcy o danej godzinie zaczną tankować na najbardziej obleganych stacjach na co dzień małe ilości paliwa (1 litr). Tak jak strajkują we Francji czy Włoszech!! Strajk odbędzie się 24 kwietnia o godzinie 10.00 w całej Polsce!! Proszę o POWIELANIE tej informacji na innych portalach (metoda kopiuj-wklej) i wśród znajomych!! I proszę nie pisać, że "ja mam diesla czy gaz i mi mało pali", Każdy na tym zyska bo od cen paliwa zależą ceny w sklepach!! To musi się udać jeśli się zjednoczymy i przeciwstawimy się temu systemowi!! Kto jest za proszę się wpisywać!!
PROSZę O POWIELANIE TEGO
- Devil_Asia
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Panowie, ile razy już były takie strajki organizowane i nie dały żadnego rezultatu?
trzeba by raczej uderzyć do Warszawy, zablokować ją i zrobić pikietę przed Sejmem, żeby obniżyli akcyzę i/lub podatek, bo właśnie przez te czynniki cena jest taka a nie inna
taka forma strajku przyniesiecie stacjom tylko dodatkowy dochód
trzeba by raczej uderzyć do Warszawy, zablokować ją i zrobić pikietę przed Sejmem, żeby obniżyli akcyzę i/lub podatek, bo właśnie przez te czynniki cena jest taka a nie inna
taka forma strajku przyniesiecie stacjom tylko dodatkowy dochód
jest tylko jedna SILESIA, a jej granica jest na Przemszy
www.katarzyna-kaczmarczyk.pl - fotografia ¶lubna, dzieciêca, portretowa... z pasją
o2o Yamaha XJ600N
www.katarzyna-kaczmarczyk.pl - fotografia ¶lubna, dzieciêca, portretowa... z pasją
o2o Yamaha XJ600N
mnie dziwi jedno zapowiadaja ze cena za Pb95 zblizy sie do 5 zł za litra w wakacje bo baryłka ropy bedzie kosztowala 90 dolarów ... pamietamy jak jakies poltorej roku temu Pb95 tez byla po ponad 4,90 zł za litra a baryłka ropy kosztowala ponad 140 dolarów ... z tego co obserwuje to dolar trzyma swoja wartosc co najwyzej kosztuje okolo 20-30 groszy wiecej niz wtedy ... wiec skad ta roznica? przy cenie barylki ropy 90 dolarow to paliwo powinno nie byc drozsze niz 4,5 zł za litry albo i mniej (przy obecnym kursie dolara)
Polska być chorym krajem
Polska być chorym krajem
Czemu Polska? W całej uni masz takie ceny, nawet wyższe, a że zarobki u nas niższe to juz inna sprawa
[URL=http://www.fotosik.pl]