Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Dzis jak jechalem BMW mocniej dodalem gazu i cos mi przeskoczylo w tylnim prawym kole..teraz prawie zawsze jak szybciej chce ruszyc przeskakuje cos w tylnim prawym kole.. czuc drgania i slychac nieprzyjemny dzwiek heh.. co to moze byc???? nie jest to przypadkiem zabierak ??
mozliwe ze zdarly sie zeby na polosi
najlepiej rozebrac i sprawdzic... cokolwiek by to nie bylo hehe
jezeli mowisz ze to w prawym kole ... bo moze byc cos z dyfrem ale j/w trzeba sprawdzic
dzisiaj zauwazylem ze ta awaria pojawia sie tylko wtedy jesli auto sie zagrzeje, przejedzie ok 5km wczesniej jest wszystko ok..dzwiek dochodzi raczej z tylu zdaje misie ze z walu napendowego .. hmm jest tam jakis przegob zamontowany?? moze to bedzie juz wyrobione i gdzy sie auto zagrzeje guma zaczyna sie slizgac..
mi kiedys w E30 jak sie zagrzal dyfer (uszkodzony)do jakies 60-70 stopni Celcjusza to go bloklo jak sie schlodzil to dalej szlo jachac.nie wiem jaka byla przyczyna tego zjawiska bo reklamowalem go sprzedawcy.troche nie mile przezycie