gosiaczek pisze:hehe no niemoge przeczytaj swoje wszystkie posty i przed kazdym zlotem cos ci zawsze wypada ,zawsze pierwszy a potem co do czego to niby cos ci wyskakuje
no to nie jest moja wina na nastepnym bede juz w 100% i napewno nie przed kazdym spotem bo bylem na wiekszej ilosci spotkan niz Ty wiec nie obrazaj mnie!!!
Kisol nie jedzie bo ma inne plany. Juz z nim gadalem. A Kuki albo Kriso??? Jechalibyscie?? Umiecie troche grac w pilke?? Kto by zagral??? Ja moge wziac do auta.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
devro jutro chce wiedziec czy jedziesz bo musimy sie zorganizowac a jak anrazie nie slyszalem ani slowa czy jedziesz czy nie. Koszulki musimy kupic i jesli pojedziesz to tez dostaniesz swoja.
- PORA�AJ�CE
no to nie jest moja wina na nastepnym bede juz w 100% i napewno nie przed kazdym spotem bo bylem na wiekszej ilosci spotkan niz Ty wiec nie obrazaj mnie!!
Niewydaje mi sie abym kogos tu obrazila a zwlaszcza ciebie tylko napisalam co mysle a co do spotow to niebylabym taka pewna czy ja bylam na miejszej ilosci spotkan niz ty!! ;D
No wlasnie... Tu moglbym sie klucic Franz... Ja widzialem Gosie na 2 spotach Bo o tych malutkich pierwszych nie slyszala jeszcze ale to nie mozna nazwac spotami Byly tylko 2 SPoTY na Gwarusiu Gdzie razem bylo kolo 100 aut
Sorki za oT i wy tez nie robcie tu syfu jesli moge prosic
oile mi wiadomo w niedziele mamy uroczystosc rodzinna w Bartku w Zorach jestesmy tam od 12 wiec panowie chyba bedziecie musieli poszukac kogos innego zreszta niech devro sam sie tu wypowie;D
dobra to chyba nie ma sensu jechac, bo strata dwoch osob to duzo. Wiec zostane ja, Tomek, Adam i zawias. Brakuje 2 osob zeby wogole zagrac. A bez rezerwy nie ma co nawet sie pokazywac. odpuszczam kropka. Mam dosyc organizowania czegokolwiek. Wypytalem cale forum czy ktos jedzie i nikt nie jest chetny.
- PORA�AJ�CE