VABIK CUP

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

gosiaczek pisze:hehe no niemoge przeczytaj swoje wszystkie posty i przed kazdym zlotem cos ci zawsze wypada ,zawsze pierwszy a potem co do czego to niby cos ci wyskakuje

no to nie jest moja wina :/ na nastepnym bede juz w 100% i napewno nie przed kazdym spotem bo bylem na wiekszej ilosci spotkan niz Ty wiec nie obrazaj mnie!!! :x
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

SPoKoJ :!: :!: Peszek... Kisola trzeba zapytac... :D Ja napisze Adamowi ze pojedziemy moim... Bo jeszcze Gliwice musze zaliczyc... :P Z rana...
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Kisol nie jedzie bo ma inne plany. Juz z nim gadalem. A Kuki albo Kriso??? Jechalibyscie?? Umiecie troche grac w pilke?? Kto by zagral??? Ja moge wziac do auta.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
KAROLA BMW

Post autor: KAROLA BMW »

ja jedynie moge wam pokibicowac,bo grac za bardzo nie umiem........(chociaz kiedys tam trenowalam pilke nozna,ale to dawne czasy byly) :D :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

devro jutro chce wiedziec czy jedziesz bo musimy sie zorganizowac a jak anrazie nie slyszalem ani slowa czy jedziesz czy nie. Koszulki musimy kupic i jesli pojedziesz to tez dostaniesz swoja.
Gosia

Post autor: Gosia »

no to nie jest moja wina na nastepnym bede juz w 100% i napewno nie przed kazdym spotem bo bylem na wiekszej ilosci spotkan niz Ty wiec nie obrazaj mnie!!

Niewydaje mi sie abym kogos tu obrazila a zwlaszcza ciebie tylko napisalam co mysle a co do spotow to niebylabym taka pewna czy ja bylam na miejszej ilosci spotkan niz ty!! ;D
Tomek
Maniak forumowy

No wlasnie... Tu moglbym sie klucic Franz... Ja widzialem Gosie na 2 spotach :) Bo o tych malutkich pierwszych nie slyszala jeszcze ale to nie mozna nazwac spotami :) Byly tylko 2 SPoTY na Gwarusiu :) :D Gdzie razem bylo kolo 100 aut :D

Sorki za oT i wy tez nie robcie tu syfu jesli moge prosic :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Gosiu jedzie ten mezulek czy nie ?? :P
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja sie juz nie wypowiadam... :?
Obrazek
Gosia

Krzys pisze:Gosiu jedzie ten mezulek czy nie ?? :P

oile mi wiadomo w niedziele mamy uroczystosc rodzinna w Bartku w Zorach jestesmy tam od 12 wiec panowie chyba bedziecie musieli poszukac kogos innego zreszta niech devro sam sie tu wypowie;D

pozdrawiam
adamwsb

Post autor: adamwsb »

eeeeeee czy to oznacza ze przegralismy ??:P
Gosia

adamwsb pisze:eeeeeee czy to oznacza ze przegralismy ??:P
Dacie rade :)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

heh.... zaczynam w to watpic :P
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

dobra to chyba nie ma sensu jechac, bo strata dwoch osob to duzo. Wiec zostane ja, Tomek, Adam i zawias. Brakuje 2 osob zeby wogole zagrac. A bez rezerwy nie ma co nawet sie pokazywac. odpuszczam kropka. Mam dosyc organizowania czegokolwiek. Wypytalem cale forum czy ktos jedzie i nikt nie jest chetny.
Tomek
Maniak forumowy

No to kupa... W takim razie ja tez dziekuje za mila gre... o spoty nie pytajcie bo nie ma chetnych... :devil:
ODPOWIEDZ