[E36] nie DZIAŁAJ¡ WYCIERACZKI ani SPRYSKIWACZE;/
-
- Małopiszący
[E36] nie DZIAŁAJ¡ WYCIERACZKI ani SPRYSKIWACZE;/
WItam wszystkich mam problem gdyż nie działają mi wycieraczki w e36 ;/ sprawdzałem mechanizm na krótko i smiga;/Wie ktoś może gdzie znajduje sie jakiś przekaźnik;/??
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
ja mialem ostatnio ten problem.
rozebralem pol podszybia zeby wyciagnac ten mechanizm caly ... co sie okazalo ze to 5 godzin skladania i rozkrecania auta bez sensu.
co sie okazalo ... jakis czlowiek wczesniej podlaczyl radio pod prad od wycieraczek (nie wiem czy to prawidlowo) i jak mialem radio wlaczone to bylo ogromne spiecie ze bezpiecznik 50A spalal jak sie tylko go wsadzilo.
Nie wiem czy u ciebie tez ten problem moze wystapic.
Ja odpialem radio i narazie jest ok, nie mam czasu sie tym pobawic.
rozebralem pol podszybia zeby wyciagnac ten mechanizm caly ... co sie okazalo ze to 5 godzin skladania i rozkrecania auta bez sensu.
co sie okazalo ... jakis czlowiek wczesniej podlaczyl radio pod prad od wycieraczek (nie wiem czy to prawidlowo) i jak mialem radio wlaczone to bylo ogromne spiecie ze bezpiecznik 50A spalal jak sie tylko go wsadzilo.
Nie wiem czy u ciebie tez ten problem moze wystapic.
Ja odpialem radio i narazie jest ok, nie mam czasu sie tym pobawic.
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=8306
ja się na tym wzorowałem jak u siebie miałem ten problem...nie do końca go rozwiązałem ale, może u ciebie coś pomoże i się z tymi wycieraczkami uda zrobić...:)
ja się na tym wzorowałem jak u siebie miałem ten problem...nie do końca go rozwiązałem ale, może u ciebie coś pomoże i się z tymi wycieraczkami uda zrobić...:)
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING