Mam propozycje, moze piszmy tutaj od kiedy zaczelismy interesowac sie, baa kochac bmwice.
To wiec ja zaczelem interesowac sie tymi slicznotkami od kiedy od sasiada 4 bemki staly pod blokiem i caly czas przy nich siedzial to podchodzilem popatrzec. Mialem 13 lat:D
od malego podobaly mi sie E36 compakt... a tak ogolnie to od 18 urodzin wkrecilem sie w ta marke... nie zamienie jej na zadna inna (teraz wole e36 coupe albo sedan ) ):):)
Ja w chyba siodmej klasie czyli cos kolo siedemnastu lat temu zakochalem sie w e30 i tak juz zostalo mam szajbe na pkt serii 3 w Mpower kazdej generacji i starej serii 6 ,a od kiedy zostalem posiadaczem BMW zaczely mnie krecic praktycznie wszystkie smigielka
ja nei pamietam od kiedy mi sie podoba bo jak bylem maly to wujek zawsze przyjezdzal BMW z niemiec do polski. Jak chodzilem do technikum to zawsze przejezdzala taka coupe trasa jak szedlem ze szkoly i zawsze mi sie podobala. Ale prawdziwy pociag do tej marki poczulem w maju 2006 r kiedy zostalem wlascicielem jeszcze wtedy"golej" BMW e36 325i coupe
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
ja bodajze 4 lata temu zaczolem smigac na spoty zloty itp. a moze od 8 lat ta marka zaczela przyciagac moj wzrok , dlatego nie zaczynalem od pierwszego auta jako Poloneza tylko sieglem wyzej i kupilem e36 i marki nie zmienie
No fakt zawias, jak ja jezdze z kumplem BMWica to caly czas z bananem na ryju. Czym bylby ten swiat bez tej marki:D Tez planuje jako pierwsze kupic BMW ale potrzebowalbym stalej pracy bo u mnie na starych nie ma co liczyc, a jak sami wiecie jak kupie powiedzmy z silnikiem 2.0 to spore bedzie ubezpieczenie, a szczegolnie ze zniszki mi jeszcze nie beda leciec. Poczekamy zobaczymy moze zlapie okazje:)
mlodociany pisze:No fakt zawias, jak ja jezdze z kumplem BMWica to caly czas z bananem na ryju. Czym bylby ten swiat bez tej marki:D Tez planuje jako pierwsze kupic BMW ale potrzebowalbym stalej pracy bo u mnie na starych nie ma co liczyc, a jak sami wiecie jak kupie powiedzmy z silnikiem 2.0 to spore bedzie ubezpieczenie, a szczegolnie ze zniszki mi jeszcze nie beda leciec. Poczekamy zobaczymy moze zlapie okazje:)
kup jakis motorek i zarejestruj go na siebie. A znizki juz poleca )
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
juz nie... PZU zlikwidowala taka znizke juz jakies 2 lata temu. Moznabylo kiedys wlasnie kupic se motorek i placic roczne ok 80-50zl w zaleznosci juz od znizek ale zlikwidowali to bo za duzo ludzi tak robilo i mieli same straty. oczywiscie motorek oplacac mozna ale nie ida na to zadne znizki