Nie wiem napewno ale pod 10 cali chyba sie nie da bez malowania , jest uzytkownik forum ktory mi wyciagal nadkola i jestem zadowolony, jest z olzy, jak co to popatrz wmoja galerie
Niestety nie pytałem jak je wyciągał , malowac musiałem ,jak chcesz to podam ci nr tel do niego , nie wiem czy aktualny , ewentualnie poszukaj uzytkownika daro 16v
Pod 10 cali ja mam wyciagniete ja z kolebka u mnie wyciagalismy ale trzeba malowac nie ma opcji ze lakier nie peknie... stalowa rorka z nałozona gumą musi byc tez dosc gruba miedzy nadkole a koło wsadzasz i jedziesz przod tył i działa opona 225/45 nałozona do walcowania sposob moze wydawac sie drastyczny ale działa u mnie w galerii tez do oberzenia.
mi robil noname. Wcale tak duzo nie bylo wypychane bo mam 9,5" z tylu. Jak podgrzeje sie lakier to staje sie miekki ale wtedy mozna go zdrapac paznokciem. Ciezko bedzie zrobic bez malowania.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
wlasnie rozmawialem z kolega daro 16v i niestety bez malowania nieda rady!! z tego co mi powiedziel to wypychaja nadkola silownikami wiec niczego nie tna ma ktos moze jakies zdjecia zeby zobaczyc ich robote ??? a moze ktos widzial bo niechce zeby zle to zrobili