Wyjazd Klubowy:D

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

oj mozna mozna... A nawet trzeba :!: :!: :)
e30fast

Post autor: e30fast »

mi to lotto kiedy ale ja moge jechac:D:D:D no chlapami wkoncu bysmy sie razem napili :D:D bylo by fajnie:)
Tomek
Maniak forumowy

JA NIE PIJe :!: :!: :!: Juz................
kocik

Post autor: kocik »

kazdy mowi ze nie pije :lol: :lol: :lol: :D :D :D
mlodociany

Post autor: mlodociany »

Tomek325i pisze:Sa osoby z Jastrzebia :) Na spocik mozesz wpasc poogladac ;)
Glownie chodzi mi o to zeby jak kumpel nie bedzie mogl jechac to sie z kims zabrac:)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

to kiedy wkoncu to jest ten wyjazd?? :roll:
Obrazek
Kriso

Wyjazd Klubowy:D

Post autor: Kriso »

Ja was zabije....... pojechalem na wczasy na tydzien tak sobie mysle wroce to juz kazdy bedzie za termin miejsce a tu hu... ja rozumie ze jednemu moze niepasowac i trzeciemu7 ale ta sa tylko mac 2 dni glupi weekend chyba kazdy moze choc sprobowac 1 weekend poswiecic dla chlopakow z kluby by razem gdziec wyskaczyc na weekend.No Adam planuj termin miejsce i jedziemy miejwiecej taki w sierpniu komu pasuje najblizej... moze cos z tego bedzie:(
Tomek
Maniak forumowy

Wszyscy maja rozbierznosci co do miejsca... olza zajeta... Ja mowilem o Wisle ale cisza...
zawias

Post autor: zawias »

Wisla , Ustron obojetne ... wymyslcie cos bo od soboty mam urlop...chociaz na glupi weekend bym gdzies smignol :cry: ( jesli moge w ogole hah :lol: )
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

pewnie ze mozesz :D My jestesmy bardoz goscinnym klubem. I wcale bym sie nie obrazil jesli bys u nas zawital w klubie :)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
zawias

Krzys pisze:pewnie ze mozesz :D My jestesmy bardoz goscinnym klubem. I wcale bym sie nie obrazil jesli bys u nas zawital w klubie :)
eh wstapilbym ... ale niemam kasy na naklejki :cry: hahaha , jak wiekszosc wyrazi zgode jestem chetny , dziekuje :wink:
Tomek
Maniak forumowy

Zawias mowilem Ci dzisiaj :) Pokazesz sie na spocie, na forum juz piszesz... Nic tylko przekonac kazdego z obecnych klubowiczy ( *przypominam 0,7 BoLS ) i zaplacisz skladke i w klubie jestes :) :D hahaha... SoRKI ZA SYF w temaacie ;)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

jak narazie polowa ma naklejki a kasy niet :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
zawias

Tomek325i pisze:Zawias mowilem Ci dzisiaj :) Pokazesz sie na spocie, na forum juz piszesz... Nic tylko przekonac kazdego z obecnych klubowiczy ( *przypominam 0,7 BoLS ) i zaplacisz skladke i w klubie jestes :) :D hahaha... SoRKI ZA SYF w temaacie ;)
a jak mnie nie polubia ? :cry: na zlocik wpadne napewno :wink:
Tomek
Maniak forumowy

Czemu :?: Ja Cie lubie bo wygrales nam III miejsce w 50% turniej tymi interwencjami dzisiaj :)
Zablokowany