bmwmdc pisze:Witam poszukuje soft do navi mk2 cd,żeby mieć PL menu
Jeżeli masz czytnik Mk2 połączony z navi kolorowym i Car Soft wskazuje samochód Niemiecko-Angielski to mam soft. Ale jeśli masz navi MK2 pod czytnik mono to mnie zastrzeliłeś bo do tego tworzę softa od kilku miesięcy i jak nie spojrzysz d**a z tyłu nie potrafię opanować .
PS: Wypadałoby się najpierw z grzeczności przywitać w odpowiednim dziale
bmwmdc pisze:Witam poszukuje soft do navi mk2 cd,żeby mieć PL menu
Mogę coś takiego załatwić i to nawet pod mk2 z mono, jednak niestety kpl ( PL soft + mapa) kosztuje 200zł i nie jest to ode mnie zależne. Być może da się coś utargować ale to już osobiście...
Jak coś to na PW mogę dać odpowiednie namiary...
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
witam wiec tak wiem nie przywitalem sie w odpowiednim dzale zrobie to napewno a co do tej navi to mam Mk2 połączony z navi kolorowym jezeli tylko mozesz podesli tego softa wraz z instrukcją załadowania go jak mozesz dzieki
Jedna ważna sprawa: jaki to samochód ? Włoski, Niemiecki, Francuski czy jaki ? To nie jest żart- bardzo ważne. Napisz mi to powiem ci czy taki soft się znajdzie.
oczywiście że spróbuje i nie bede go wykożystywał do zarabiania bardzi ci dzekuje za pomoc wszystko postaram sie zrobic tak jak napisałes dzeki i pozdrawiam