Panowie to o której w końcu w tych żorach, bo ja idę w sobotę na nocną zmianę także dopiero o 6 najwcześniej będe w domu, a jeszcze do zor muszę dojechać
MIRAS, jak o 8 wyjedziemy to sobie w dluuuugiej kolejce postoimy. Ja jakos nie przepadam za korkami. Godzina 7 bedzie odpowiednia. Ja to juz jestem spioch i leń ale na 7 bede w zorach gotowy. Znaja zycie o 3 przyjade z baletow
A teraz w ten sloneczny dzien czeka mnie robota
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
MIRAS pisze:osoby jadące na manię spotkajmy się o 8 .00-8.30 w żorach na stałym miejscu czyli biedronka .
Tak jak Miras napisał zbiurka na żorach
Witam.
Osoby nie bedace jakos "scisle" zwiazane z klubem (np. Ja ) moga podjechac pod biedrone i zabrac sie w wiekszej grupie ? No i czy to ta biedrona na obwodnicy ? tak dla pewnosci .
zbiórki przed scc rozpoczynają się o 7.00 i powiedzmy ze wyruszą o 8.00 to wtedy będzie kolejka bo wszyscy pojadą naraz a my jak wystartujemy o 7.00 to w ten korek właśnie wpadniemy
to albo wczesnie rano albo wyruszamy o 9 zeby przyjechac po prezentacji. Innego sensu nie widze. Jesli chodzi o Podbeskidzie to pojade napewno wczesnie rano.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE