Mozna sie ugadac w Pszczynie ale jeszcze jedzie jedna ekpia z wodzislawia Droga Jastrzebie - Pawlowice jest juz otwarta bo dzisiaj jechalem. Mozemy spotkac sie w pszczynie na jakiejs stacji, dla mnie nie ma problemu.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:Mozna sie ugadac w Pszczynie ale jeszcze jedzie jedna ekpia z wodzislawia Droga Jastrzebie - Pawlowice jest juz otwarta bo dzisiaj jechalem. Mozemy spotkac sie w pszczynie na jakiejs stacji, dla mnie nie ma problemu.
No i git Nikt nie będzie musiał nadrabiać kilometrów a spotkamy się w tym samym miejscu na trasie
Tomek o ten sam mi chodzi, to jest mapka http://bmw.big4.pl/template/images/md.jpg ... oby tylko inne kluby nie wpadły na taki pomysł jak my bo się tam nie zmieścimy
mała zbiorka w DG na macu pozniej proponuje głowna zbiorke na DORJANIE w Sosnowcu i pozniej wskakujemy na JEDYNKE i uderzamy na Czechowic gdzie dołaczamy do wszystkich z BTS'u i jedziemy razem na lotnisko.
Tak to widze
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
mała zbiorka w DG na macu pozniej proponuje głowna zbiorke na DORJANIE w Sosnowcu i pozniej wskakujemy na JEDYNKE i uderzamy na Czechowic gdzie dołaczamy do wszystkich z BTS'u i jedziemy razem na lotnisko.
Tak to widze
A co to Dorian i gdzie to jest??
Ja proponuje jedna zbiórka w DG na MC.
Następna na Milowiocach na Realu.
Później od razu wyjazd na trase na Pszczyne.
Następna zbiórka w Pszczynie (za) na MC.
tylko teraz z dograniem godzin... o której zbiórki na Zagłębiu i o której zbiórka w Pszczynie.