siemka panowie mam sprawe gdzie mozna w zorach badz okolicy zresetowac oil service tak sie to jesli dobrze pamietam nazywa i jakie sa tego koszta tak plus minus
Ostatnio zmieniony 2010-06-07, 11:06 przez karambus25, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie da ci ojciec nie da ci matka tego co daje ci twoja bawarka
karambus25 pisze:Czytałem to na forum jak zrobic to samemu tyle ze slyszałem ze pozniej nie da sie juz normalnei podpiac auta pod kompa a czy to prawda nie mam pojecia
nie wiem na 100% ale np. podlaczalem kilka e36 z którymi nie szło się połączyć może to byla wina?
pazura87 pisze:karambus25 napisał/a:
Czytałem to na forum jak zrobic to samemu tyle ze slyszałem ze pozniej nie da sie juz normalnei podpiac auta pod kompa a czy to prawda nie mam pojecia
nie wiem na 100% ale np. podlaczalem kilka e36 z którymi nie szło się połączyć może to byla wina?
ja zawsze sam sobie kasowalem. Na zlocie podpinali mi pod kompa i smigalo. Nie wiem czemu u ciebie radek nie dzialalo.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Dzis tez chcialem sobie oil servise skasowac ale bez powodzenia ;/ Czytalem pare postow na ten temat ale rozne zestawienia zaplon > zwarcie pinow + odpowiedni czas nie wiele mi pomogly Gdyby ktos kiedys miał mozliwosc mi pomoc byl bym bardzo wdzieczny
na pewno robią to w Kokoszycach...(dla tych co nie wiedzą gdzie to jest trasa główna między wodzisławiem a pszowem) na wysokości kościoła jest warsztat mienią tam oleje hamulce itd... ja tam kiedyś mieniłem olej i mi od razu kasowali inspekcje i oli servic
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
też miałem kasować tą inspekcję ale zabieram sie do tego od.... x czasu przy zabawie z licznikiem nie wiem czemu mi nie siwci podświetlenie z inspekcji wiec juz niedrazni tak w oczy