VABIK CUP

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
adamwsb

Post autor: adamwsb »

wielkie dzieki kazdemu graczowi sie naleza :) pogoda byla dobijajaca a przeciwnicy trudni ale dostalismy puchara za 3 miejsce :) Fotki zamieszcze jutro, jestem caly spalony :|
zawias

Post autor: zawias »

no to gratuluje :lol: postawcie Pucharek w Klubowej WILLI na kominku :wink:
adamwsb

hehee trzeba ta wille postawic :P
zawias

mam pare pustakow i zlew w piwnicy , zawsze to cos ... ale nie robmy oT :twisted:

poprawilem twwoj podpis :) - adam
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Dzieki chlopaki za mile spedzony czas na VABIK CUP :D oplacalo sie jechac pograc, zdobyc 3 miejsce i zobaczyc e46 325 Ci (cabrio) z hakiem holowniczym :P hahahah
adamwsb

i spalic sie :D
olka

Post autor: olka »

gratuluje pucharku :P
adamwsb

dziekuje :):):)
zawias

ale chlopaki ... ja juz dziekuje za gre na bramce , nie nadaje sie juz do tego pzoatym caly poobijany jestem :? :roll:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

zawias pisze:ale chlopaki ... ja juz dziekuje za gre na bramce , nie nadaje sie juz do tego pzoatym caly poobijany jestem :? :roll:
Tylko nie to... Zawias jak mozesz mowic ze konczysz kariere :( To kto teraz bedzie bronil... :(
gerber

Post autor: gerber »

Dziekuje wszystkim za przybycie i wspolna zabawe. Mama nadzieje, ze wam sie podobalo i milo spedziliscie czas.
Gratuluje III miejsca
zawias

Tomek325i pisze:
zawias pisze:ale chlopaki ... ja juz dziekuje za gre na bramce , nie nadaje sie juz do tego pzoatym caly poobijany jestem :? :roll:
Tylko nie to... Zawias jak mozesz mowic ze konczysz kariere :( To kto teraz bedzie bronil... :(

ja sie do tego nie nadaje zreszta sam widziales , lipa i tyle wstyd :wink:
adamwsb

gerber pisze:Dziekuje wszystkim za przybycie i wspolna zabawe. Mama nadzieje, ze wam sie podobalo i milo spedziliscie czas.
Gratuluje III miejsca
My takze bardzo dziekujemy :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

sorry za oT ale nie moge z tych dzieci Neo :P

gerber a nastepnym razem dajcie nam odpoczac i nie kazcie sedziowac :P Lepiej wyznaczyc 4 osoby i by bylo gites :)
ale pogralem se ze hoho. Super bylo :) Wielki plus dla armatki an srodku bosika bo inaczej bysmy popadali tam :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
adamwsb

no racja co do tej armatki!! ratowala zycie hehehe
ODPOWIEDZ