yo. osobiście uważam że trzeba by zmienić sposób wybory przyjaciół i klubowiczów, bo teksty typu "nie znam ale jestem na TAK" mnie najbardziej rozpier**** albo zmienić zasady że jak się nie zna danej osoby to się nie głosuje. Bo to jest bez sensu.
DAREX pisze:yo. osobiście uważam że trzeba by zmienić sposób wybory przyjaciół i klubowiczów, bo teksty typu "nie znam ale jestem na TAK" mnie najbardziej rozpier**** albo zmienić zasady że jak się nie zna danej osoby to się nie głosuje. Bo to jest bez sensu.
DAREX pisze:yo. osobiście uważam że trzeba by zmienić sposób wybory przyjaciół i klubowiczów, bo teksty typu "nie znam ale jestem na TAK" mnie najbardziej rozpier**** albo zmienić zasady że jak się nie zna danej osoby to się nie głosuje. Bo to jest bez sensu.
a coz cie tak naszlo na taka mysl???
No bo widzę że głosują ludzie w ankietach na TAK, którzy nawet nie znają tej osoby.
Marcin pisze:Wystarczy, aby po założeniu ankiety tylko ci na czerwono mieli tam dostęp i możliwość głosowania
Ale się rozpędziłeś z tymi uwagami Marcinie
A tak apropo Twojego statusu Asiu, to wydaje mi się, że powinnaś dostać czerwony z automatu
jak dziewczyny, żony i narzeczone lub kochanki innych naszych klubowiczów
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Marcin pisze:Wystarczy, aby po założeniu ankiety tylko ci na czerwono mieli tam dostęp i możliwość głosowania
Ale się rozpędziłeś z tymi uwagami Marcinie
A tak apropo Twojego statusu Asiu, to wydaje mi się, że powinnaś dostać czerwony z automatu
jak dziewczyny, żony i narzeczone lub kochanki innych naszych klubowiczów