[Kaniów] 13.06.2010r IV Zlot Bmw Klub Podbeskidzie
Mi się podobało aczkolwiek w zeszłym roku według mnie było lepiej
Mam jednak kilka zastrzeżeń co do BTS'u...
1) Gumowa lalka od Zawiasa - wszystko OK, fajny pomysł tylko z czasem przesadzaliście z zabawą... Było to nie na miejscu gdy ktoś ją bierze i przykłada w swoje krocze udając że robi mu loda a dziecko 3 letnie na to patrzy... Gdzie wy macie rozum?? Możecie się wygłupiać ale trzeba mieć trochę oleju w głowie!! Nie byliście tam sami...
2) Trochę szkoda że ludzie z BTS'u nie siedzieli razem, tylko byli rozrzuceni na 3 grupk... No cóż - szkoda
3) Tutaj mam ale do DjMario... Chłopie, poj*&%$# Cię? Pijesz piwo, wódkę a potem wsiadasz do auta?? Co z tego że plac pustoszał... Ciesz się że nikt z organizatorów nie zrobił tego co jest napisane w regulaminie zlotu... Bo mógłbyś zostać bez prawka!! Swoją drogą - żałuje że tak się nie stało, może wkońcu nauczyło by Cię to troche... Następnym razem albo nie pij i jeździj ale po pasie startowym, albo pij ale nie wsiadaj za kółko!!
Tyle ode mnie...
Zlot bardzo udany i dziękuję ekipie za dobre toważystwo Do następnego!!
Mam jednak kilka zastrzeżeń co do BTS'u...
1) Gumowa lalka od Zawiasa - wszystko OK, fajny pomysł tylko z czasem przesadzaliście z zabawą... Było to nie na miejscu gdy ktoś ją bierze i przykłada w swoje krocze udając że robi mu loda a dziecko 3 letnie na to patrzy... Gdzie wy macie rozum?? Możecie się wygłupiać ale trzeba mieć trochę oleju w głowie!! Nie byliście tam sami...
2) Trochę szkoda że ludzie z BTS'u nie siedzieli razem, tylko byli rozrzuceni na 3 grupk... No cóż - szkoda
3) Tutaj mam ale do DjMario... Chłopie, poj*&%$# Cię? Pijesz piwo, wódkę a potem wsiadasz do auta?? Co z tego że plac pustoszał... Ciesz się że nikt z organizatorów nie zrobił tego co jest napisane w regulaminie zlotu... Bo mógłbyś zostać bez prawka!! Swoją drogą - żałuje że tak się nie stało, może wkońcu nauczyło by Cię to troche... Następnym razem albo nie pij i jeździj ale po pasie startowym, albo pij ale nie wsiadaj za kółko!!
Tyle ode mnie...
Zlot bardzo udany i dziękuję ekipie za dobre toważystwo Do następnego!!
wiem przepraszam zachowalem sie jak idiota doszlo to do mnie jak juz wyjezdzalismy z terenu zlotu, jest mi naprawde glupio pierwszy raz mi sie takie cos zdarzyło i nie wiem tak naprawde co mnie podkusiło.Miałem moralnego kaca z tego powodu takze dzis rano.Tomek pisze:Tutaj mam ale do DjMario... Chłopie, poj*&%$# Cię? Pijesz piwo, wódkę a potem wsiadasz do auta?? Co z tego że plac pustoszał... Ciesz się że nikt z organizatorów nie zrobił tego co jest napisane w regulaminie zlotu... Bo mógłbyś zostać bez prawka!! Swoją drogą - żałuje że tak się nie stało, może wkońcu nauczyło by Cię to troche... Następnym razem albo nie pij i jeździj ale po pasie startowym, albo pij ale nie wsiadaj za kółko!!
Jeszcze raz wszystkich przepraszam i obiecuje ze nigdy nie bedzie to mialo wiecej miejsca.
Ostatnio zmieniony 2010-06-14, 13:58 przez djmario, łącznie zmieniany 1 raz.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Tomuś Tomuś .. ile ja mam lat żeby być powaznym chłopcem ? czepiasz sie gumowej lalki , a to nie takie rzeczy demoralizują młodzież jeśli do tego bijesz to długa droga , jak ktoś ma rozum to wyjdzie na ludzi a jak nie to bedzie sie kitrał w bramach przy piwie bez pracy , także słabe porównanie...lalki do demoralizacji młodzieży
Zawias chodzi mi głównie o zachowanie przed dziećmi Wiadomo że młodzież w dzisiejszych czasach wie dużo na ten temat i ich to nie demoralizuje... Jednak Wasze zachowanie przed tymi dziećmi nie było na miejscu
I tylko to mnie delikatnie zdenerwowało!
djmario, ciesze się że zrozumiałeś swój błąd i jesteś na tyle poważną osobą że potrafisz się do tego przyznać! Bardzo Cię lubię ale ta sytuacja sprawiła że dostałeś ode mnie minusa Ale mam nadzieje że wyciągniesz z tego wnioski i taka sytuacja się już nie powtórzy!
I tylko to mnie delikatnie zdenerwowało!
djmario, ciesze się że zrozumiałeś swój błąd i jesteś na tyle poważną osobą że potrafisz się do tego przyznać! Bardzo Cię lubię ale ta sytuacja sprawiła że dostałeś ode mnie minusa Ale mam nadzieje że wyciągniesz z tego wnioski i taka sytuacja się już nie powtórzy!
a ja sie nie gniewam za słowa krytyki nikt nie jest nieomylny, rano wstałem i kac moralny jak 150Bardzo Cię lubię ale ta sytuacja sprawiła że dostałeś ode mnie minusa Ale mam nadzieje że wyciągniesz z tego wnioski i taka sytuacja się już nie powtórzy!
Tez Cie lubie wiec tak jakby tego minusa nie bylo a taka akcja z Mojej strony napewno sie nie powtorzy tego mozecie byc pewni
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
jeju, każdy popełnia błędy i ma chwile słabości. ale przecież jesteśmy tylko ludzmi
moja niuńkaa : e36 compact
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=10707
- Devil_Asia
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
No i tu się zgodze, spuscic z niego oko na chwile i juz szalejeTomek pisze:3) Tutaj mam ale do DjMario... Chłopie, poj*&%$# Cię? Pijesz piwo, wódkę a potem wsiadasz do auta?? Co z tego że plac pustoszał... Ciesz się że nikt z organizatorów nie zrobił tego co jest napisane w regulaminie zlotu... Bo mógłbyś zostać bez prawka!! Swoją drogą - żałuje że tak się nie stało, może wkońcu nauczyło by Cię to troche... Następnym razem albo nie pij i jeździj ale po pasie startowym, albo pij ale nie wsiadaj za kółko!!
Kluczyki sama mu odebralam, osobiscie bardzo nie podoba mi sie takie zachowanie, mam nadzieje, ze wiecej nikt tego nie powtorzy. A djmario sama sie zajme
To prawda Michasia ale gdyby tam się coś wydarzyło to straty liczone by były w tysiącach A co gorsze mogło by trafić na jakąś osobę... A wtedy skończyło by się tragediąMichasia pisze:jeju, każdy popełnia błędy i ma chwile słabości. ale przecież jesteśmy tylko ludzmi
Mimo wszystko, dobrze że się to tylko tak skończyło a Ciebie Asiu trzymam za słowo Zrób z nim porządek...
- Devil_Asia
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Powiem tak, wiekszość ludzi byla zachwycona "zabawka" zawiasa.Tomek pisze:1) Gumowa lalka od Zawiasa - wszystko OK, fajny pomysł tylko z czasem przesadzaliście z zabawą... Było to nie na miejscu gdy ktoś ją bierze i przykłada w swoje krocze udając że robi mu loda a dziecko 3 letnie na to patrzy... Gdzie wy macie rozum?? Możecie się wygłupiać ale trzeba mieć trochę oleju w głowie!! Nie byliście tam sami...
Fakt, chlopaki poszaleli ale to tylko zabawa a zbyt wielu dzieci sie na zlocie nie dopatrzylam a bynajmniej nie dopatrzylam sie niezadowolonych rodzicow tych dzieci:)
Moze faktycznie troszke za duzo poszaleli ale bylismy sie bawic
Ja uwazam spot za udany
[ Dodano: 14 Czerwiec 2010, 19:35 ]
Nie gorznie a odpowiedzialniebrzmi groźnie....
Bedzie chodzil jak w zegarkuTomek pisze:Ciebie Asiu trzymam za słowo Zrób z nim porządek...
Mi się wydaje, że dzieci, które były tam na zlocie to już dawno są w tych tematach obeznane i wiedzą o co chodzi. Nie oszukujmy się, telewizja jest pełna jeszcze bardziej nieodpowiednich scen nawet kreskówki są tego pełne, na pewno każdy z Was oglądał "Włatcy much" już sam tytuł demoralizuje młode pokolenie, które staje się fanem tego typu bajek, a one od samego początku nie uczą niczego dobrego zaczynając od niepoprawnej celowej pisowni po zwroty np. "marszczy freda". Rodzice powinni ocenić co mogą oglądać ich dzieci i w jakich miejscach przebywać ; ) zlot to nie jest najlepsze miejsce dla małych dzieci. Zawsze zdania będą podzielone będą za i przeciw dlatego zakończmy temat lali I DEMORALIZACJI : ).
lala byla i bylo super... dzieciom nic nie bedize bo to dla nich taka przerosnieta kaczka do kapieli w wannie...
ten za jazde pod wplywem dostal lanie od drugiej polowki ( pamietam ze padla deklaracja o spaniu na wycieraczce...zakladamy ze chodzilo o wycieraczke samochodowa....bo w nocy padalo ) i wyciagnal wnioski...bedzie wszystko ok...
ten za jazde pod wplywem dostal lanie od drugiej polowki ( pamietam ze padla deklaracja o spaniu na wycieraczce...zakladamy ze chodzilo o wycieraczke samochodowa....bo w nocy padalo ) i wyciagnal wnioski...bedzie wszystko ok...
Ale na szczęście nic się nikomu ani niczemu nie stało.Tomek pisze:To prawda Michasia ale gdyby tam się coś wydarzyło to straty liczone by były w tysiącach A co gorsze mogło by trafić na jakąś osobę... A wtedy skończyło by się tragedią
moja niuńkaa : e36 compact
Mnie tam nie przeszkadzały te seje i inne, wazne ze ich duzo nie było, ciekawie było zobaczyc taka wydmuszke z 1,2 czy 1,4 a na dodatek z różową tapicerką, helikoptra tez nie mam za złe ze pokazali
co do 1/4 mili to ciekawe wrazenia, szkoda tylko że nie wiem jakie miałem czasy. Sprzęgło sie trochę ułożyło bo kazdorazowe wrzucenie 2go biegu to pisk opon Prawidlowosc byla, z każdym powyżej 1,8i dotawałem bencki a każdym poniżej wygrywałem, szkoda ze nie mialem okazji z innym 1,8 sie karnąć.
sama jazda na zlot juz była dużą frajdą
co do 1/4 mili to ciekawe wrazenia, szkoda tylko że nie wiem jakie miałem czasy. Sprzęgło sie trochę ułożyło bo kazdorazowe wrzucenie 2go biegu to pisk opon Prawidlowosc byla, z każdym powyżej 1,8i dotawałem bencki a każdym poniżej wygrywałem, szkoda ze nie mialem okazji z innym 1,8 sie karnąć.
sama jazda na zlot juz była dużą frajdą