Gdzie widziano klubowiczów/użytkowników forum :)
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
dokładnie tak było dzięki Kubok za podstawienie pod blokKubok pisze:Sporo ludzi na korowodzie na dniach Jastrzębia..
Później na grilu u Konika - Konik, Przymo, Ja, Majk, Mystic888, Owsick z kobietą, Aman z kobietą, Pazura z kobietą..
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
Ja Cie nie widziałem 100zł 2pktSebA86 pisze:Wczoraj KoNik na rozmowie z panem policjantem...i paru klubowiczów/owiczów przejeżdżających obok ;P
[URL=http://www.fotosik.pl]
ja sobie siedziałem w tej golfinie... bo niestety w moim autku padła pompa hamulcowa i czekam na nową...więc jechałem tym nieszczęsnym golfem i tak samo 100zł i 2 pkt...
[ Dodano: 20 Czerwiec 2010, 18:49 ]
ja siedziałem w tej nieszczęsnej golfinie...bo niestety moja mała stoi i czeka na nową pompę hamulcową...:/bo padła....:/ i to samo 100zł i 2 pkt...
[ Dodano: 20 Czerwiec 2010, 18:49 ]
KoNiK pisze:Ja Cie nie widziałem 100zł 2pktSebA86 pisze:Wczoraj KoNik na rozmowie z panem policjantem...i paru klubowiczów/owiczów przejeżdżających obok ;P
ja siedziałem w tej nieszczęsnej golfinie...bo niestety moja mała stoi i czeka na nową pompę hamulcową...:/bo padła....:/ i to samo 100zł i 2 pkt...
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
- Devil_Asia
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt: